Verjaardag & Gefeliciteerd, alles voor iedere leeftijd!

In de rubriek verjaardag & gefeliciteerd zie je leuke versiering, accessoires en kleine cadeautjes voor het feest van de jarige. Denk hierbij aan slingers, ballonnen, schilden en drinkmokken met een getal erop. Natuurlijk is er voor de jubileum leeftijden het grootste aanbod, zoals voor Abraham en Sarah wanneer er iemand 50 jaar is geworden. Maar ook voor andere leeftijden is er voldoende aanbod. We hebben alles duidelijk onderverdeeld zodat je makkelijk en snel kunt zoeken op het getal dat je zoekt. Kijk via het uitschuif menu naar alle verschillende leeftijden.

Ons aanbod :

In de webshop van Feestwinkel De Goede Keus zie je o.a. slingers, ballonnen, schilden en drinkmokken waarop staat hoe oud de jarige is geworden. Ook kaarsjes, buttons en leuke wenskaarten, alles met het juiste getal erop zodat de jarige een bijzondere verjaardag beleeft.

Actieve filters

Ben je op zoek naar leuke versiering voor een verjaardag? Kun je daar wel wat inspiratie voor gebruiken? In dit blog bespreken we wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Zo kun jij bepalen wat je leuk vindt en wat je geschikt lijkt om jouw huis om te toveren tot een feestelijk geheel. 

Iedere verjaardag vraagt om een feestje! Kinderfeestjes worden over het algemeen uitgebreider gevierd en met meer versiering, maar voor versiering is voor alle leeftijden. De volgende feestelijke artikelen horen bij de versiering voor elke verjaardag. 

Slingers en vlaggenlijnen

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Met andere woorden: slingers horen bij de versiering voor een feest zoals een verjaardag. Vroeger bestonden er alleen slingers in een soort regenboog kleuren. Tegenwoordig zijn slingers in allerlei kleuren en vormen te krijgen. Dat is leuk voor kinderen, want die kunnen dan hun favoriete kleur uitzoeken. Ook voor ouderen zijn er allerlei slingers, vlaggenlijnen en hangdecoraties te krijgen. Deze zijn dan in neutralere kleuren verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld rosé en goud. Hierdoor wordt de decoratie feestelijk, maar ook stijlvol. 

Ballonnen en ballonnenboog

Ballonnen zijn niet weg te denken uit een feestelijke setting. Ieder kind is gek op ballonnen, maar ballonnen zijn ook zeer geschikt als decoratie van een verjaardag voor een volwassen persoon. Er zijn veel verschillende ballonnen te krijgen, in allerlei vormen en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld speciale themaballonnen kopen voor een bepaalde verjaardag, happy birthday ballonnen in wit en goud of bubble ballonnen met confetti. 

Wil je iets speciaals doen met ballonnen? Bestel dan een ballonnenboog of ballonnenpilaar. Heel feestelijk om neer te zetten in de tuin of voor de voordeur! 

Buttons en party rozet

Als een verjaardag groot gevierd wordt met veel gasten dan moet natuurlijk wel duidelijk zijn wie er jarig is! Dit kun je duidelijk maken door de jarige een partyrozet te laten dragen waar de leeftijd op vermeld staat. Wil je een wat coolere en stoerdere versie van de rozet? Kies dan voor een grote button waar de leeftijd op staat. 

Versiering verjaardag; bijzondere decoraties

Slingers en ballonnen in allerlei vormen zijn bekende decoraties voor een verjaardag. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Deze zorgen voor een unieke aankleding van de locatie waar je het feest gaat vieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van één of meerdere skytubes bij de ingang van de feestlocatie. Een skytube is een soort stevige ballon van 6 meter lang waar lucht ingeblazen wordt, hierdoor ontstaat een bewegende ‘tube’. Een mooie opvallende verschijning die in verschillende kleuren te huren is. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor een grote opblaasbare pop, bijvoorbeeld als iemand 50 is geworden en dan Sara of Abraham ziet. 

Wil je de gasten op een bijzondere manier ontvangen op het feest, leg dan een rode loper uit voor de ingang inclusief afzetpaaltjes. Deze zijn trouwens niet alleen in het rood verkrijgbaar maar ook in andere kleuren namelijk blauw en roze.  

Heb je jouw huis of de feestlocatie compleet aangekleed met slingers, vlaggenlijnen, ballonnen en andere versiering voor een verjaardag, maar mis je toch nog iets speciaals? Huur dan een photobooth! Dat is een pasfotohokje waarin de gasten een foto kunnen maken. Natuurlijk het leuks als je verkleed erin gaat en met meerdere mensen tegelijk. Een groot succes op elk feestje! 

Themafeesten

De versiering van een verjaardag kan het feest maken, maar het is nog leuker als de gasten verkleed komen. Themafeesten zijn tegenwoordig erg populair om te houden, ze zijn ook zeer geschikt voor een verjaardag. Misschien houd je heel veel van carnaval, hou dan een carnaval themafeest op je verjaardag. Er zijn veel verschillende thema’s te bedenken. Wat dacht je van een foute 80’s-90’s feest, een tropisch Hawaï feest in de zomer of een Tilorerfeest in de winter? Als mensen een dresscode doorkrijgen voor het verjaardagsfeest, dan weten ze precies hoe ze zich moeten kleden. Daarnaast zorgt het onmiddellijk voor de juiste sfeer. Vergeet niet de decoratie op het thema aan te passen! 

Versiering voor elke verjaardag bij feestwinkel De Goede Keus

Ben je op zoek naar leuke versiering voor een verjaardag? Feestwinkel De Goede Keus heeft een enorm assortiment aan feestartikelen, versiering en decoratie. Bij ons kun je zelfs allerlei kleding en make-up artikelen kopen om perfect op een themafeest te verschijnen. Neem eens rustig een kijkje op onze website. Onder het kopje verjaardag kun je versiering vinden voor alle afzonderlijke leeftijden, dat scheelt een hoop zoekwerk. Ben je op zoek naar speciale decoratiematerialen zoals rode lopers, ballonnenbogen of opblaasbare poppen? Kijk dan op onze homepagina onder de kopjes ballondecoraties en verhuur.

Je kunt op onze website alles online kopen of bestellen. Wij verzenden gratis vanaf €35. Wil je ons aanbod liever in het echt komen bekijken? Kom dan langs bij ons in Heino, we hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.