Opblaasbaar

In de rubriek opblaasbaar zie je ons opblaasbare verhuur aanbod. Meerdere opblaasbare poppen omdat wij vinden dat je moet kunnen kiezen. Zoek je een Abraham pop, Sarah pop of een item voor een andere leeftijd, huwelijk of een geboorte? Wij hebben een opblaasbare baby, een auto, ooievaars, bruidsparen en nog veel meer. Ook voor verjaardagen en bedrijfs openingen hebben wij inflatables. Er is zelfs een wandelende Abraham of Sarah bij ons verkrijgbaar. De Goede Keus in Heino en Zwolle heeft altijd iets voor jouw feest ... Kijk ook naar onze kleurige sky tubes. Bij Feestwinkel De Goede Keus is het altijd party time.

Feestwinkel De Goede Keus Actie :

Bij besteding vanaf € 35,00 in deze rubriek krijg je een GRATIS kado bon t.w.v. € 5,00

Hiervoor kun je b.v. versiering uitzoeken in onze webshop. Nergens anders zie je deze originele actie waardoor wij de goedkoopste in de regio zijn.

Actieve filters

 • Abraham XL

  € 20,00

  Deze grote pop is 4,5 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 50 jarige Abraham, jubilaris of gepensioneerde !

  Bekijk
 • Abraham Oud of Jubilaris

  € 20,00

  Deze leuke pop is 3 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 50 jarige Abraham, jubilaris of gepensioneerde !

  Bekijk
 • Abraham Jong of Jubilaris

  € 20,00

  Deze leuke pop is 4 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 50 jarige Abraham, jubilaris of gepensioneerde !

  Bekijk
 • Looppak Abraham of Jubilaris

  € 5,00

  Stap in de spectaculaire wereld van de lopende Abraham. Lees wat je allemaal met het looppak kunt doen. Met deze wandelende Abraham ga je iemand echt verrassen.

  Bekijk
 • Sarah XL

  € 5,00

  Deze grote pop is 4,5 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 50 jarige Sarah, jubilaris of gepensioneerde !

  Bekijk
 • Sarah Oud of Jubilaresse

  € 5,00

  Deze leuke pop is 3 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 50 jarige Sarah, jubilaresse of gepensioneerde !

  Bekijk
 • Looppak Sarah of Jubilaresse

  € 5,00

  Stap in de spectaculaire wereld van de lopende Sarah. Lees wat je allemaal met het looppak kunt doen. Met deze wandelende Sarah ga je iemand echt verrassen.

  Bekijk
 • Halve Abraham 25 jaar

  € 5,00

  Deze leuke pop is 3,5 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 25 jarige halve Abraham !

  Bekijk
 • Halve Sarah 25 jaar

  € 5,00

  Deze leuke pop is 3,5 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 25 jarige halve Sarah !

  Bekijk
 • Bruidspaar Jong

  € 7,50

  Dit charmante bruidspaar is 4 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke trouw(jubileum)dag. De poppen zijn afzonderlijk van elkaar te plaatsen.

  Bekijk
 • Bruidspaar Oud

  € 7,50

  Dit leuke bruidspaar is 3 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke trouw-jubileumdag. De poppen zijn afzonderlijk van elkaar te plaatsen.

  Bekijk
 • Bruidspaar XL

  € 7,50

  Dit charmante bruidspaar XL is 4 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke trouw(jubileum)dag. De poppen zijn afzonderlijk van elkaar te plaatsen.

  Bekijk
 • Baby

  € 5,00

  Deze enorme baby zorgt voor een onvergetelijke aankondiging van een nieuw geboren spruit !

  Bekijk
 • Ooievaar 1

  € 5,00

  Deze ooievaar zorgt voor een onvergetelijke aankondiging van een nieuw geboren spruit.

  Bekijk
 • Ooievaar 2

  € 5,00

  Deze ooievaar zorgt voor een onvergetelijke aankondiging van een nieuw geboren spruit.

  Bekijk
 • Verkeersbord Leeftijd of Jubileum

  € 5,00

  Dit verkeersbord is 2,5 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor het feestvarken, speciale gebeurtenis of een jubileum ! Door de dubbel aanwezige cijfers (met klittenband) kun je elk getal tussen de 1 en 99 samenstellen.

  Bekijk
 • Champagnefles

  € 5,00

  Deze fles is 4,5 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor het feestvarken, speciale gebeurtenis of bij een bedrijfs-opening, aktie-dag(en) of jubileum !

  Bekijk
 • Geluidsreductiebox

  € 3,00

  Deze box vermindert het geluid dat de blower van een opblaas-item geeft. De blower wordt in de box geplaatst en de aansluitslang van het opblaas-item gaat door de wanddoorvoer. Voorkom klachten van de buren of bezorg jezelf of kinderen een rustige slaap.

  Bekijk
 • Skytube Rood

  € 25,00

  Deze vrolijke rode skytube van 6 meter hoog zorgt voor extra opvallen bij diverse feestjes van bedrijven of instellingen. Denk hierbij aan een opendag, opening, aktie’s, jubileum, aankondiging nieuwe modellen, inloopdagen. Ook voor partikulieren bij een verjaardag, trouwdag, jubileum, geboorte, thuiskomst, buurtfeest, braderie, rommelmarkt of sport-evenement.

  Bekijk
 • Skytube Wit

  € 25,00

  Deze vrolijke witte skytube van 6 meter hoog zorgt voor extra opvallen bij diverse feestjes van bedrijven of instellingen. Denk hierbij aan een opendag, opening, aktie’s, jubileum, aankondiging nieuwe modellen, inloopdagen. Ook voor partikulieren bij een verjaardag, trouwdag, jubileum, geboorte, thuiskomst, buurtfeest, braderie, rommelmarkt of sport-evenement.

  Bekijk
 • Skytube Blauw

  € 25,00

  Deze vrolijke blauwe skytube van 6 meter hoog zorgt voor extra opvallen bij diverse feestjes van bedrijven of instellingen. Denk hierbij aan een opendag, opening, aktie’s, jubileum, aankondiging nieuwe modellen, inloopdagen. Ook voor partikulieren bij een verjaardag, trouwdag, jubileum, geboorte, thuiskomst, buurtfeest, braderie, rommelmarkt of sport-evenement.

  Bekijk
 • Skytube Geel

  € 25,00

  Deze vrolijke gele skytube van 6 meter hoog zorgt voor extra opvallen bij diverse feestjes van bedrijven of instellingen. Denk hierbij aan een opendag, opening, aktie’s, jubileum, aankondiging nieuwe modellen, inloopdagen. Ook voor partikulieren bij een verjaardag, trouwdag, jubileum, geboorte, thuiskomst, buurtfeest, braderie, rommelmarkt of sport-evenement.

  Bekijk
 • Skytube Groen

  € 25,00

  Deze vrolijke groene skytube van 6 meter hoog zorgt voor extra opvallen bij diverse feestjes van bedrijven of instellingen. Denk hierbij aan een opendag, opening, aktie’s, jubileum, aankondiging nieuwe modellen, inloopdagen. Ook voor partikulieren bij een verjaardag, trouwdag, jubileum, geboorte, thuiskomst, buurtfeest, braderie, rommelmarkt of sport-evenement.

  Bekijk