Sarah Bier

Sarah Bier

Deze leuke pop is 3,5 meter hoog en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de 50 jarige dorstige Sarah, jubilaris of gepensioneerde ! Prijs vanaf :

€ 25,00
(incl. btw)

  • Maak hierboven selectie
Model

Ophalen

Terugbrengen
Totaal geselecteerde opties (inc.)
Totaal geselecteerde extra's (inc.)

Sarah Bier

Deze leuke Sarah Bier 50 jaar opblaasbaar is een pop van 3,5 meter hoog. Reserveer de inflatable bij onze feestwinkel omdat het een onvergetelijke dag moet worden voor de 50 jarige Sarah. Niemand in de buurt zal aan deze dag voorbij gaan vanwege de hoogte van de opblaasbare Sarah Tirol. De pop kan ingezet worden als eyecatcher bij een Oktoberfeest of jubileumleeftijd. We hebben meerdere leeftijdsschilden, waardoor er veel verjaardagen onvergetelijk worden. Voor een gastvrije dame van 50 jaar, die graag een drankje geeft of zelf lust. Natuurlijk met een knipoog, maar hierdoor uniek in de omgeving. Het opzetten is zeer eenvoudig omdat je enkel de slang op de blower moet aansluiten en de stekker in het stopkontakt hoeft te steken. De pop zal binnen 3 minuten rechtop staan waardoor iedereen direct zal zien hoe oud de jarige is geworden. We leveren de pop standaard inclusief een verkeersbord banner met de opdruk : 50.

De levering is inclusief blower, tui-draden, draagtas, banner, grondzeil en opzetinstructie zodat het opzetten echt heel gemakkelijk is.

De meest gekozen optie is 3 dagen (dag 1 ophalen, dag 2 het feest en dag 3 terugbrengen).

Bij besteding vanaf € 35,00 : een gratis kado-bon van € 5,00 , te besteden in onze webshop !

Opties voor bezorgen in 2024:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en € 15,00 voor het terughalen. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum va 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.
  • Prijzen van de opties zijn inclusief B.T.W. en worden na overleg als extra bij het huurbedrag opgeteld.

prijs is vanaf 1 dag = ’s morgens ophalen , ’s avonds terugbrengen (op dezelfde datum)

Sarah Bier
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties

Sarah Bier
  % Tarief (incl. BTW) Volledige dag tarief € 5,00

Je bent misschien ook geïnteresseerd in