Over ons

Welkom bij Feestwinkel De Goede Keus. Jouw Feestwinkel in Heino en Dalfsen. Erik de Goede (vader) en Sharon de Goede (dochter) vertellen je er graag iets over !

Ons familiebedrijf heeft bijna 15 jaar ervaring met het verkopen en verhuren van feestartikelen. We denken creatief mee bij het optimaal presenteren en organiseren van jouw feest en adviseren graag. Ons verkoopassortiment bestaat uit artikelen voor o.a. huwelijk, geboorte, verjaardagen en alle overige feesten. Een aanbod met versiering en leuke cadeau artikelen maakt het geheel compleet. Ballondecoratie is onze specialiteit. We leveren de mooiste bogenpilaren en kado-ballonnen. Hiervoor hebben we professionele apparatuur en kunnen we op lokatie bezorgen. In ons verhuurpakket hebben we o.a. grote opblaasfiguren, kant en klare feestbogen, afzetpaaltjes, sky tubes, statafels en partytenten om elk feest extra uitstraling te geven. Onze Photo Booth is een unieke attractie op elk feest.

In 2008 begon Erik met trouwvervoer in oldtimers. Door de combinatie van de achternaam en de keuze in trouwauto's, is de naam De Goede Keus ontstaan. Hierna kwam er ook vraag naar feestversiering voor het huwelijk en geboorte. In 2011 is de webshop gestart met een ruim aanbod in feestartikelen. Sharon kwam in 2016 bij De Goede Keus en zijn we samen de feestwinkel gestart in Heino. Een stap waarmee voor ons beiden een droom uitkwam.

We werden meteen ondernemer van het jaar in Heino en genomineerd tot starter van het jaar in de gemeente Raalte. Binnen 1 jaar verhuisden we naar een groter pand met 2 verdiepingen in het centrum van Heino. Hierdoor kregen we ruimte voor feest- en Carnavalskleding en werden we de grootste feestwinkel van de regio. Sinds de laatste verhuizing in 2022 beschikken we over een royaal eigen pand op het bedrijventerrein in Heino waarin we ons webshopaanbod en de verhuurartikelen in 1 showroom aanbieden. We werden sponsor bij PEC Zwolle waar we alle ballondecoratie bij wedstrijden en events in het stadion verzorgden. Voor particulieren en zakelijke klanten : jouw ideale partner !

Vanaf 2021 hebben we een deel van onze collectie gepresenteerd in Musthaves & More in Dalfsen. In de hoofd winkelstraat hebben wij een verkooppunt in de shop-in-shop formule waarmee wij een welkome uitbreiding van ons assortiment in de regio hebben gevonden.

20200722VHF1960-2.jpg

Adressen :

Heino L.J. Costerstraat 4

Openingstijden: maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn er mogelijkheden om ook buiten deze openingstijden de showroom te bezoeken of verhuur-items op te halen. Zelfs 's avonds of in het weekend ! Slechts 10 minuten rijden vanaf ZwolleDalfsen en Wijhe en 5 minuten vanaf RaalteGRATIS parkeren bij de showroom.

Dalfsen Prinsenstraat 22 (Musthaves & More. shop-in-shop)

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Slechts 10 minuten rijden vanaf Zwolle, Ommen en NieuwleusenGRATIS parkeren in Dalfsen (parkeerschijf) vlak bij de winkel.

Feestwinkel Zwolle , Heino , Raalte , Wijhe , Olst , Deventer , Dalfsen , Lemelerveld , Ommen , Hattem , Wezep , Hasselt , Genemuiden, Windesheim , Lierderholthuis , Hoonhorst , Heerde , Kampen , IJsselmuiden , Hasselt , Meppel , Steenwijk , Nieuwleusen , Haarle , Heeten , Rijssen , Salland , Overijssel , Oost Nederland

Ben je lid van inkoopvereniging "Over de IJssel"? Wij zijn leverancier waardoor wij leden extra voordeel bieden op de toch al zeer lage prijzen !

Wil jij een bijzonder feest waar lang over nagepraat wordt? Wij helpen met advies en de uitvoering van jouw wensen. Achteraf tevreden over jouw feest en onze inbreng? Praat met zoveel mogelijk anderen over ons. Hiervoor alvast onze dank !

Huren of kopen bij ons is altijd DE GOEDE KEUS ...