_JAF8898 kopie.jpg

Over ons

Welkom bij Feestwinkel De Goede Keus. Jouw Feestwinkel in Heino en Zwolle. Erik de Goede (vader) en Sharon de Goede (dochter) vertellen je er graag iets over !

Ons familiebedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verkopen en verhuren van feestartikelen. We denken creatief mee bij het optimaal presenteren en organiseren van jouw feest en adviseren graag. Ons verkoopassortiment bestaat uit artikelen voor o.a. huwelijk, geboorte, verjaardagen en alle overige feesten. Een aanbod met leuke cadeau artikelen en souvenirs maakt het geheel compleet. Ballondecoratie is onze specialiteit. We leveren de mooiste bogenpilaren en gevulde kado-ballonnen. Hiervoor hebben we professionele apparatuur en we kunnen op lokatie bezorgen. In ons verhuurpakket hebben we o.a. grote opblaasfiguren, kant en klare feestbogen, afzetpaaltjes, sky tubes, statafels en partytenten om elk feest extra uitstraling te geven. Onze Photo Booth is een unieke attractie op elk feest.

In 2008 is Erik begonnen met trouwvervoer in oldtimers. Door de combinatie van de achternaam en de keuze in trouwauto's, is de naam De Goede Keus ontstaan. Er kwam ook vraag naar feestversiering voor het huwelijk en geboorte. In 2011 is de webshop gestart met een ruim aanbod in feestartikelen. Sharon kwam in 2016 bij De Goede Keus en zijn we samen de feestwinkel gestart in Heino. Een stap waarmee voor ons beiden een droom uitkwam.

We werden ondernemer van het jaar in Heino en genomineerd tot starter van het jaar in de gemeente Raalte. Binnen 1 jaar zijn we verhuisd naar een groter pand met 2 verdiepingen. Hierdoor kregen we ruimte voor feest- en Carnavalskleding en zijn we inmiddels de grootste feestwinkel van de regio. We zijn sponsor bij PEC Zwolle en verzorgen alle ballondecoratie bij wedstrijden en events in het stadion. Je ziet ons dan ook regelmatig in de business club. Voor particulieren en de zakelijke markt : jouw ideale partner !

20200722VHF1960-2.jpg

Adressen :

Heino Canadastraat 8 . Openingstijden : dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Slechts 10 minuten rijden vanaf ZwolleDalfsen en Wijhe en 5 minuten vanaf Raalte. GRATIS parkeren in Heino en privé-parkeerplaatsen achter de winkel.

Zwolle Herfterlaan 23 . In ons afhaalpunt ben je welkom tussen 8.00 en 22.00 uur / 7 dagen per week. Maak wel een afspraak om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt.

Feestwinkel Zwolle , Heino , Raalte , Wijhe , Olst , Deventer , Dalfsen , Lemelerveld , Ommen , Hattem , Wezep , Hasselt , Genemuiden, Windesheim , Lierderholthuis , Hoonhorst , Heerde , Kampen , IJsselmuiden , Hasselt , Meppel , Steenwijk , Nieuwleusen , Haarle , Heeten , Rijssen , Salland , Overijssel , Oost Nederland

Ben je lid van inkoopvereniging "Over de IJssel"? Wij zijn leverancier waardoor wij leden extra voordeel bieden op de toch al zeer lage prijzen !

Wil jij een bijzonder feest waar lang over nagepraat wordt? Wij helpen met advies en de uitvoering van jouw wensen. Achteraf tevreden over jouw feest en onze inbreng? Praat met zoveel mogelijk anderen over ons. Hiervoor alvast onze dank !

Huren of kopen bij ons is altijd DE GOEDE KEUS ...