Ballonnenboog

Bestel jouw ballonnenboog in elke gewenste kleur of maat omdat je voor jouw huwelijk of bedrijfsopening een perfecte ballonboog wilt. Wij leveren de boog 7 dagen per week en compleet gemonteerd. Stel de kleuren samen naar jouw thema of huisstijl van je bedrijf waardoor iedereen jou op afstand weet te vinden. In de webshop zie je een overzicht van de beschikbare kleuren. Fraaie standaard en metallic kleuren, maar nu ook in de bijzondere Reflex uitvoering voor een extra luxe uitstraling. Al onze ballonnen zijn van de beste kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar.

Levertijd :

Wij raden je aan de bestelling tijdig te plaatsen om beschikbaarheid van de juiste kleuren en levermoment te kunnen garanderen.

Overige informatie :

De ballonnenboog wordt kant en klaar geleverd en geplaatst waardoor je zelf niets hoeft te doen. Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit in de door ons gebruikte ballonnen van het A - merk Sempertex. Een ballonnenboog die binnen wordt geplaatst zal ongeveer 1 week mooi blijven. Voor een boog die buiten wordt geplaatst is het afhankelijk van de weersomstandigheden hoe lang deze mooi blijft. Bij normale omstandigheden blijven de ballonnen enkele dagen mooi. In de volle zon en bij hoge temperaturen kunnen de eerste ballonnen al binnen een paar uur knappen. Ook bij koude of harde wind kunnen wij hierop, net als al onze collega aanbieders, helaas geen garantie bieden.

Actieve filters

 • Ballonnen Boog

  € 95,00

  Wij verzorgen een schitterende boog zoals afgebeeld op de foto, 1 deur breed, bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest.

  Bekijk
 • Ballonnen Boog breed

  € 115,00

  Wij verzorgen een schitterende boog zoals afgebeeld op de foto, 2 deuren breed, bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest.

  Bekijk