Ballonnenboog

Bestel jouw ballonnenboog in elke gewenste kleur of maat omdat je voor jouw huwelijk of bedrijfsopening een perfecte ballonboog wilt. Wij leveren de boog 7 dagen per week en compleet gemonteerd. Stel de kleuren samen naar jouw thema of huisstijl van je bedrijf waardoor iedereen jou op afstand weet te vinden. In de webshop zie je een overzicht van de beschikbare kleuren. Fraaie standaard en metallic kleuren, maar ook in de bijzondere Reflex uitvoering voor een extra luxe uitstraling. Al onze ballonnen zijn van de beste kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar.

Levertijd :

Wij raden je aan de bestelling tijdig te plaatsen om beschikbaarheid van de juiste kleuren en levermoment te kunnen garanderen.

Overige informatie :

De ballonnenboog wordt kant en klaar geleverd en geplaatst waardoor je zelf niets hoeft te doen. Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit in de door ons gebruikte ballonnen van het A - merk Sempertex. Een ballonnenboog die binnen wordt geplaatst zal ongeveer 1 week mooi blijven. Voor een boog die buiten wordt geplaatst is het afhankelijk van de weersomstandigheden hoe lang deze mooi blijft. Bij normale omstandigheden blijven de ballonnen enkele dagen mooi. In de volle zon en bij hoge temperaturen kunnen de eerste ballonnen al binnen een paar uur knappen. Ook bij koude of harde wind kunnen wij hierop, net als al onze collega aanbieders, helaas geen garantie bieden.

Actieve filters

 • Ballonnen Boog

  € 100,00

  Wij verzorgen een schitterende boog zoals afgebeeld op de foto, 1 deur breed, bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest.

  neem vóór bestellen altijd eerst contact met ons op voor de juiste kleuren en datums
 • Ballonnen Boog breed

  € 125,00

  Wij verzorgen een schitterende boog zoals afgebeeld op de foto, 2 deuren breed, bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest.

  neem vóór bestellen altijd eerst contact met ons op voor de juiste kleuren en datums
 • Kerst Ballonnen Boog

  € 125,00

  Een echte Eye-catcher tijdens de kerstperiode! Leuk bij de ingang van een winkel. Ter decoratie bij een kerst-evenement of als achtergrond voor een foto-hoek! Wij verzorgen een schitterende boog bestaande uit 2 kerstmannen zoals afgebeeld op de foto, 1 deur breed (tegen meerprijs ook in andere afmetingen te maken).

  {gformbuilderpro:7}

  neem vóór bestellen altijd eerst contact met ons op voor de juiste kleuren en datums
  Bekijk
 • Hartvorm Ballonnen Boog

  € 135,00

  Een echte Eye-catcher tijdens een bruiloft of huwelijksaanzoek! Leuk bij de woning of bij de ingang van de feestlocatie. Deze boog kan ook mooi ingezet worden als achtergrond voor een foto-hoek! Wij verzorgen een schitterende boog in de vorm van een hart zoals afgebeeld op de foto.

  {gformbuilderpro:8}

  Niet op voorraad
  Bekijk

Heb je weleens gehoord van een ballonnenboog? Bij de opening van winkels, op bruiloften en jubilea is het een echte blikvanger. Een ballonnenboog wordt meestal buiten neergezet, maar je ziet steeds vaker dat ballonnenbogen ook binnen neergezet worden. Je kunt deze dan gebruiken als een echte eyecatcher voor jouw feestje.

Je kunt een ballonnenboog kant-en-klaar kopen bij een feestwinkel, maar weet je dat het ook heel leuk is om er zelf een te maken? In plaats van een standaard ballonnenboog kun je dan een super hippe boog maken met allemaal verschillende ballonnen. Denk dan aan ballonnen in diverse groottes, kleuren en vormen of een combinatie van folie-, en latex ballonnen. Wil je weten hoe je zo’n hippe ballonnenboog zelf kunt maken? Lees dan snel verder. In dit blog vertellen we je wat je allemaal nodig hebt voor het maken van een ballonnenboog, hoe je een ballonnenboog in elkaar zet en hoelang je er vervolgens van kunt genieten.

Wat heb je allemaal nodig voor een ballonnenboog?

Voor het maken van een ballonnenboog heb je het volgende nodig:

 1. Ongeveer 120 ballonnen in verschillende groottes;
 2. Een ballonnenboog lint;
 3. Lijmbolletjes;
 4. Een ballonnenpomp, elektrisch of een handpomp:
 5. Kleefknopjes en visdraad (voor het ophangen van de boog).

                                                               ballonnenboog maken

Stap 1: Blaas alle ballonnen op

De eerste stap bij het maken van een ballonnenboog is het opblazen van alle ballonnen. Je kunt hiervoor een ballonnenpomp gebruiken, dit gaat een stuk sneller en het is gemakkelijker dan alles met de mond opblazen.

Als je een bepaald kleurenpatroon wilt maken in de ballonnenboog, zoals bijvoorbeeld een regenboog, bepaal dan vooraf hoeveel ballonnen je nodig hebt per kleur.

Stap 2: Bevestig de ballonnen aan elkaar

Vervolgens maak je de ballonnen aan elkaar vast. Hiervoor heb je het ballonnenlint nodig. Voor het eventueel ophangen van de ballonnenboog dien je 20 a 30 centimeter vrij te houden. Trek nu het tuitje van de ballon door het gaatje van het ballonnenlint. Als je elk gaatje vult met een ballon, dan wordt de ballonnenboog erg vol. Je kunt er ook voor kiezen om een gaatje over te slaan; dit is vooral handig als je gebruik maakt van grote ballonnen. Geen zorgen, op het einde zie je er niets van terug dat je niet ieder gaatje hebt gevuld met een ballon.

Voor het maken van een scherpe bocht in de ballonnenboog laat je een aantal gaatjes vrij, buig vervolgens het lint in de gewenste vorm en ga verder met het vullen van de boog.

Stap 3: Hang de ballonnenboog op

Ben je klaar met het vullen van de ballonnenboog? Dan kun je de boog op de gewenste plek ophangen. Je kunt hiervoor kleefknopjes gebruiken. Vervolgens trek je een aantal stukken visdraad door de ballonnenboog heen. Doe dit onder het ballonnenlint door. Je kunt nu de boog ophangen.

Stap 4: De finishing touch

Zitten er nog ergens gaten in de boog? Dit kun je oplossen door een losse ballon te bevestigen aan een andere ballon, dit kun je doen met een lijmbolletje. Zo los je heel simpel de gaten op in je zelfgemaakte ballonnenboog.

Voor een extra speels effect kun je ook hele kleine ballonnen toevoegen aan je ballonnenboog. Of wat dacht je van af en toe een mooie folieballon? Je kunt dit ook heel simpel doen door gebruik te maken van lijmbolletjes. Een ander leuk idee is om decoratie bladeren toe te voegen aan de boog, dit geeft een mooi effect. De bladeren kun je gewoon tussen de ballonnen schuiven, ze blijven dan prima op hun plek zitten.

Hoe lang kun je een ballonnenboog mooi houden?

Een ballonnenboog kan wel een week mooi blijven, je kunt hem dus prima van tevoren maken. let hierbij wel op een aantal dingen. Allereerst is de kwaliteit van de ballonnen erg belangrijk. Koop je goedkope ballonnen, dan blijven deze vaak maar een aantal dagen goed. Je wilt natuurlijk geen ballonnenboog met leeggelopen of geknapte ballonnen. Doorzichtige ballonnen worden daarnaast na verloop van tijd vaak wat doffer. Dit zie je vooral bij confetti ballonnen. Erg mooi om in je ballonnenboog te verwerken, maar hou er rekening mee dat ze na een aantal uur al wat doffer kunnen worden. je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de doorzichtige ballonnen op de dag van het feestje aan de ballonnenboog toe te voegen. Zo ben je verzekerd van een prachtige ballonnenboog!

Ballonnenboog kopen of zelf maken?

Of je nu een ballonnenboog kant-en-klaar wilt kopen of er zelf één wilt maken, bij Feestwinkel De Goede Keus ben je op het juiste adres. Niet alleen verkopen we complete ballonnenbogen, je kunt bij ons ook alles vinden wat je nodig hebt om zelf een ballonnenboog te maken.

Je kunt een ballonnenboog bestellen in iedere gewenste kleur of maat. Feestwinkel De Goede Keus kan elke dag van de week de ballonnenboog compleet gemonteerd bezorgen. Je hoeft er zelf dus helemaal niets meer aan te doen, de ballonnenboog wordt kant en klaar geleverd. De ballonnen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en blijven dus erg lang goed. Hou er wel rekening mee dat een ballonnenboog die binnen wordt geplaatst vaak langer mooi blijft dan wanneer deze in de buitenlucht geplaatst wordt. Bij normale omstandigheden blijven de ballonnen enkele dagen mooi. In de volle zon en bij hoge temperaturen kunnen de eerste ballonnen al binnen een paar uur knappen.

Kies voor Feestwinkel De Goede Keus

Ga je binnenkort een feest organiseren en ben je daarom op zoek naar een ballonnenboog? Feestwinkel De Goede Keus is een specialist in feestartikelen, bij ons kun je alles vinden om van jouw feest een succes te maken. Kijk eens rond in ons uitgebreide online assortiment! Voor ieder feest hebben wij materiaal in huis. Vanaf €35 verzenden wij gratis.

Je kunt natuurlijk ook naar ons toe komen als je liever onze producten in het echt wilt bekijken. Wij zijn gevestigd in Heino, dat ligt 10 minuten van Zwolle.