Ballonnen Boog

Ballonnen Boog

Wij verzorgen een schitterende boog zoals afgebeeld op de foto, 1 deur breed, bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest.

€ 100,00
(incl. btw)
Informatie opvragen

Ballonnen Boog

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Boog zoals afgebeeld op de foto, 1 deur breed. Denk hierbij aan een geweldige presentatie bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest. Hier val je echt mee op ! De kleuren van de ballonboog zijn in overleg samen te stellen waardoor er een persoonlijk tintje aan de boog wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor een combinatie met Reflex kleurige ballonnen, dit geeft een zeer chique uitstraling aan de ballonnenboog door een "spiegelend" effect. De exclusieve ballon boog wordt geleverd op een stevig frame. Reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen. Vergelijk onze kwaliteit en prijzen met andere aanbieders en De Goede Keus is snel gemaakt. Dit betreft een professioneel gemaakte boog en deze is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket. Denk ook eens aan plaatsen van de boog in combinatie met een rode loper en onze afzetpaaltjes met koord.

Tarieven inclusief BTW in 2024:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en professioneel opbouwen en € 15,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Voor het ter plekke monteren van accessoires, zoals b.v. een huldeschild of folie balloncijfers, berekenen wij een toeslag in overleg.  
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

( Voor bedrijven is de prijs van een ballonnen boog dus slechts 82,64 exclusief BTW !! )

Je mag de materialen natuurlijk ook zelf terugbrengen in Heino.

Ook maken wij varianten op het standaard model, b.v. door wisselend te werken met kleine ballonnen en bijzondere vormen (zie overige voorbeeldfoto’s). Omdat dit meer tijd vergt, geeft dit een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. 

Ballonnenboog bestellen

Ballonnenboog bestellen

Ballonnen Boog
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in