Kerst Ballonnen Boog

Kerst ballonnen boog

Een echte Eye-catcher tijdens de kerstperiode! Leuk bij de ingang van een winkel. Ter decoratie bij een kerst-evenement of als achtergrond voor een foto-hoek! Wij verzorgen een schitterende boog bestaande uit 2 kerstmannen zoals afgebeeld op de foto, 1 deur breed (tegen meerprijs ook in andere afmetingen te maken).

Kerst Ballonnen Boog bestellen

Kerst Ballonnen Boog bestellen

€ 125,00
(incl. btw)
neem vóór bestellen altijd eerst contact met ons op voor de juiste kleuren en datums

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Kerst Ballonnen Boog

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Boog zoals afgebeeld op de foto, 1 deur breed. Hier val je echt mee op ! De kleuren van de ballonboog zijn in overleg samen te stellen waardoor er een persoonlijk tintje aan de boog wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor een combinatie met Reflex kleurige ballonnen, dit geeft een zeer chique uitstraling aan de ballonnenboog door een "spiegelend" effect. De exclusieve ballon boog wordt geleverd op een stevig frame. Reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen. Vergelijk onze kwaliteit en prijzen met andere aanbieders en De Goede Keus is snel gemaakt. Dit betreft een professioneel gemaakte boog en deze is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket. Denk ook eens aan plaatsen van de boog in combinatie met een rode loper en onze afzetpaaltjes met koord.

Tarieven inclusief BTW in 2023:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en professioneel opbouwen en € 15,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Voor het ter plekke monteren van accessoires, zoals b.v. een huldeschild of folie balloncijfers, berekenen wij een toeslag in overleg.  
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

Je mag de materialen natuurlijk ook zelf terugbrengen in Heino.

Ook maken wij varianten op het standaard model, b.v. door wisselend te werken met kleine ballonnen en bijzondere vormen (zie overige voorbeeldfoto’s). Omdat dit meer tijd vergt, geeft dit een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. 

Kerst Ballonnen Boog bestellen

Kerst Ballonnen Boog bestellen

Kerst ballonnen boog

Specifieke referenties