Ballonnen Boog breed

Ballonnen Boog extra breed

Wij verzorgen een schitterende boog zoals afgebeeld op de foto, 2 deuren breed, bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest.

Uitvoering met :
€ 115,00
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Ballonnen Boog breed

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Boog extra breed zoals afgebeeld op de foto, 2 deuren breed. Denk hierbij aan een geweldige presentatie bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest. Hier val je echt mee op ! De kleuren van de brede boog zijn in overleg samen te stellen waardoor er een persoonlijk tintje aan de boog wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor Reflex kleurige ballonnen, dit geeft een zeer chique uitstraling aan de boog door een ” spiegelend ” effect. De extra brede boog wordt geleverd op een stevig frame. Bespreek en reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen …

Dit betreft een professioneel samengestelde boog en is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket

  • De boog-prijs met standaard en metallic kleuren is   95,05  excl. BTW  =  115,00  inclusief BTW
  • De boog-prijs met luxe Reflex kleurige ballonnen is   111,55  excl. BTW  =  135,00  inclusief BTW
  • Transportkosten in Heino : € 10,00 voor het bezorgen en professioneel opbouwen en € 10,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,25 per extra gereden km.

je mag de materialen natuurlijk ook zelf terugbrengen in Heino.

Ook maken wij varianten op het standaard model, b.v. door wisselend te werken met kleine ballonnen en bijzondere vormen (zie overige voorbeeldfoto’s). Omdat hier meer tijd in gaat zitten, geeft dit hogere prijzen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. 

Ballonnen Boog extra breed
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties