Hartvorm Ballonnen Boog

Hartvorm Ballonnen Boog

Een echte Eye-catcher tijdens een bruiloft of huwelijksaanzoek! Leuk bij de woning of bij de ingang van de feestlocatie. Deze boog kan ook mooi ingezet worden als achtergrond voor een foto-hoek! Wij verzorgen een schitterende boog in de vorm van een hart zoals afgebeeld op de foto.

Hartvorm Ballonnen Boog bestellen

Hartvorm Ballonnen Boog bestellen

€ 135,00
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Hartvorm Ballonnen Boog

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Boog in hartvorm, zoals afgebeeld op de foto. Hier val je echt mee op ! De kleuren van de ballonboog zijn in overleg samen te stellen waardoor er een persoonlijk tintje aan de boog wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor een combinatie met Reflex kleurige ballonnen, dit geeft een zeer chique uitstraling aan de ballonnenboog door een "spiegelend" effect. De exclusieve ballon boog wordt geleverd op een stevig frame. Reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen. Vergelijk onze kwaliteit en prijzen met andere aanbieders en De Goede Keus is snel gemaakt. Dit betreft een professioneel gemaakte boog en deze is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket. Denk ook eens aan plaatsen van de boog in combinatie met een rode loper en onze afzetpaaltjes met koord.

Tarieven inclusief BTW in 2023:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en professioneel opbouwen en € 15,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Voor het ter plekke monteren van accessoires, zoals b.v. een huldeschild of folie balloncijfers, berekenen wij een toeslag in overleg.  
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

Je mag de materialen natuurlijk ook zelf terugbrengen in Heino.

Hartvorm Ballonnen Boog bestellen

Hartvorm Ballonnen Boog bestellen

Hartvorm Ballonnen Boog

Specifieke referenties