Algemene voorwaarden Webshop :

 1. De Goede Keus onderhoudt de webshop zorgvuldig. Wij trachten zoveel mogelijk de artikelen volgens beschrijving en afbeelding te leveren. Kleine afwijkingen m.b.t. afmeting en kleuren zijn soms niet te voorkomen waardoor er hieraan geen rechten kunnen worden ontleend.
 2. Genoemde prijzen zijn stuksprijzen en inclusief 21% B.T.W.
 3. Artikelen kunnen worden opgestuurd of zonder kosten worden afgehaald in Heino.
 4. De bijdrage in de verzend- / verpakkings- en administratiekosten binnen Nederland is € 5,95 en bij een bestelling vanaf € 35,00 berekenen wij geen kosten.
 5. Bij afleveren buiten Nederland is de bijdrage in de verzend- / verpakkings- en administratiekosten € 10,00.
 6. Melding van (transport)beschadiging dient binnen 24 uur na ontvangst aan ons kenbaar gemaakt te worden. Hierna kan hierop geen beroep meer worden gedaan.
 7. De Goede Keus kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade of gevolgschade door (verkeerd) gebruik van verkochte artikelen.
 8. Artikelen kunnen binnen de wettelijk gestelde termijn worden geretourneerd, mits onbeschadigd en in de originele verpakking. Hierna volgt creditering van het aankoopbedrag, exclusief de berekende verzendkosten. De retourverzendkosten zijn altijd voor rekening van koper.

Algemene voorwaarden Verhuur Decoratie en Opblaasbaar :

Uitleg van begrippen

 1. Object : Decoratie of Opblaasprodukt dat genoemd wordt in de huurovereenkomst
 2. Huurder : de natuurlijke persoon of rechtspersoon die als huurder de huurovereenkomst sluit
 3. Verhuurder : De Goede Keus , nader te noemen “DGK”.

Huren en aansprakelijkheid

 1. De op de productpagina genoemde " gratis verzending vanaf 35,00 " is enkel van toepassing op het verkoop assortiment in de webshop en niet op onze verhuur objecten. De bezorgkosten voor verhuur items worden specifiek benoemd op de betreffende productpagina van het object.
 2. Huurder is aansprakelijk voor elke schade aan object tijdens de huurperiode. Alle kosten door diefstal, vermissing e.d. zijn voor rekening van de huurder.
 3. Bij vermissing brengt DGK de nieuwprijs in rekening. Bij beschadiging worden herstelkosten berekend welke door DGK worden vastgesteld en daarmee bindend zijn.
 4. Het object dient bij het plaatsen gecontroleerd te worden. Melding van een beschadiging dient direct kenbaar gemaakt te worden. Bij melding achteraf volgt de procedure uit punt 2.
 5. Huurder dient zich bij het afhalen of bezorgen van de goederen te legitimeren.
 6. Het is niet toegestaan het object met een andere, dan decoratieve functie te gebruiken. Huurder heeft de plicht het object met de grootst mogelijke zorg te behandelen.
 7. Huurder kan DGK niet aansprakelijk stellen voor schade of persoonlijke ongevallen en vrijwaart DGK van elke aansprakelijkheid.
 8. Het object dient compleet, schoon, droog en netjes te worden geretourneerd.
 9. Huurder verklaart door ondertekening van de huurovereenkomst het object met bijbehorende accessoires in goede staat te hebben ontvangen.
 10. Afwijkingen van deze voorwaarden kunnen enkel schriftelijk overeengekomen worden.

Betaling

 1. Betaling geschiedt contant bij afhalen / aflevering van het object of minimaal 1 week voor de huurperiode via bankoverboeking. Zonder tijdige betaling vervalt de overeenkomst.

Aanvullende voorwaarden  “Over de IJssel” :

 1. 10% korting op de prijzen zoals vermeld op de webshop.
 2. Geen korting in combinatie met andere aanbiedingen.
 3. Korting uitsluitend bij kontante betaling, zelf afhalen in onze winkel in Heino en op vertoon van geldige lidmaatschapskaart.
 4. Korting wordt ter plekke verrekend op het oorspronkelijke bestelbedrag.