Ballonnenpilaar

Bestel jouw ballonnenpilaar in elke gewenste kleur omdat je voor jouw huwelijk of bedrijfsopening een perfecte ballonnenzuil wilt. Wij leveren de pilaren 7 dagen per week en compleet gemonteerd. Stel de kleuren samen naar jouw thema of huisstijl van je bedrijf waardoor iedereen jou op afstand weet te vinden. In de webshop zie je een overzicht van de beschikbare kleuren. Fraaie standaard en metallic kleuren, maar nu ook in de bijzondere Reflex uitvoering voor een extra luxe uitstraling. Natuurlijk kun je de topballon laten voorzien van een pakkende tekst of afbeelding / logo voor een extra persoonlijk resultaat. Al onze ballonnen zijn van de beste kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar.

Levertijd : Wij raden je aan de bestelling tijdig te plaatsen om beschikbaarheid van de juiste kleuren en levermoment te kunnen garanderen.

Overige informatie : De ballonnenpilaar wordt kant en klaar geleverd en geplaatst waardoor je zelf niets hoeft te doen. Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit ballonnen van het merk Sempertex.

Plaats je een ballonnenzuil binnen, dan zal deze ongeveer 1 week mooi blijven. Voor een pilaar die buiten wordt geplaatst is het afhankelijk van de weersomstandigheden hoe lang deze mooi blijft. Bij normale omstandigheden blijven de ballonnen enkele dagen mooi. In de volle zon en bij hoge temperaturen kunnen de eerste ballonnen al binnen een paar uur knappen. Ook bij koude of harde wind kunnen wij hierop, net als al onze collega aanbieders, helaas geen garantie bieden.

Actieve filters

 • Ballonnen Pilaar

  € 40,00

  Wij verzorgen een schitterende ballonnenzuil met topballon bij een bedrijfsopening , opendag , aktieperiode , beurs , personeelsfeest , jubilaris of huwelijksfeest

  Bekijk
 • Ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding

  € 50,00

  Wij verzorgen een schitterende ballonnenzuil bij een bedrijfsopening , open-dag , aktie-periode , beurs , personeelsfeest , jubilaris of huwelijksfeest.

  Bekijk