Bumba Ballonnen Pilaar

Bumba Ballonnen Pilaar

Een echte Eye-catcher tijdens de verjaardag! Leuk voor naast de deur, in de tuin of woonkamer. Ook mooi om neer te zetten ter decoratie bij een evenement of als achtergrond voor een foto-hoek! Wij verzorgen een schitterende Bumba pilaar zoals afgebeeld op de foto. 

Let op: standaard leveren wij deze zonder opdruk. Tegen meerprijs (+€7,50) kunnen wij de pilaar personaliseren met naam en leeftijd.

Bumba ballon pilaar bestellen

Bumba Ballonpilaar bestellen

€ 55,00
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Bumba Ballonnen Pilaar

Wij verzorgen een schitterende Bumba pilaar zoals afgebeeld op de foto (zonder tekst), Hier val je echt mee op ! De exclusieve ballon pilaar wordt geleverd op een stevig frame. Reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen. Vergelijk onze kwaliteit en prijzen met andere aanbieders en De Goede Keus is snel gemaakt. Dit betreft een professioneel gemaakte pilaar en deze is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket. Denk ook eens aan plaatsen van de pilaar in combinatie met andere Bumba-versiering, een rode loper en onze afzetpaaltjes met koord.

Tarieven inclusief BTW in 2023:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en professioneel opbouwen en € 15,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Voor het ter plekke monteren van accessoires, zoals b.v. een huldeschild of folie balloncijfers, berekenen wij een toeslag in overleg.  
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

Je mag de materialen natuurlijk ook zelf terugbrengen in Heino.

Bumba ballon pilaar bestellen

Bumba Ballonpilaar bestellen

Bumba Ballonnen Pilaar

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in