Ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding

Ballonnen Pilaar tekst / afbeelding

Wij verzorgen een schitterende ballonnenzuil bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest.

€ 55,00
(incl. btw)
Informatie opvragen

Ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding op de topballon zoals afgebeeld op de foto. Denk hierbij aan een zeer persoonlijke presentatie bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest. Door namen, een tekst of een afbeelding te melden, val je hier echt mee op ! De kleuren van de ballonzuil zijn in overleg samen te stellen waardoor er een persoonlijk tintje aan wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor een combinatie met Reflex kleurige ballonnen (met spiegelend effect), dit geeft een zeer chique uitstraling aan de ballon pilaar. De ballonpilaar met topballon wordt geleverd op een stevig onderstel. Reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen. Vergelijk onze kwaliteit en prijzen met andere aanbieders en De Goede Keus is snel gemaakt. Dit betreft een professioneel gemaakte ballonnenzuil en deze is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket.

Tarieven inclusief BTW in 2023:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en € 15,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Als extra service bezorgen wij ook op zondag, dit kost 10,00 meer.
  • Voor afbeeldingen en meerkleurige logo's geldt een meerprijs

( Voor bedrijven is de prijs van een ballonnen pilaar met opdruk dus slechts 45,45 exclusief BTW !! )

Je mag de materialen natuurlijk ook zelf ophalen en / of terugbrengen in Heino. Denk bij het ophalen dan wel aan een ruime bus of vrachtwagen (transportmaat per zuil : +/- 200 x ∅ 80 cm.+ ruimte voor de topballon ∅ 75 cm.)

Wij maken ook varianten op het standaard model, b.v. door wisselend te werken met kleine ballonnen en bijzondere vormen (zie overige voorbeeldfoto’s). Omdat dit meer tijd vergt, geeft dit een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.   

Ballonpilaar bestellen

Ballonpilaar bestellen

Ballonnen Pilaar tekst / afbeelding
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties