Ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding

Ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding

Wij verzorgen een schitterende ballonnenzuil bij een bedrijfsopening , open-dag , aktie-periode , beurs , personeelsfeest , jubilaris of huwelijksfeest.

Uitvoering met tekst :
€ 50,00
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding op de topballon zoals afgebeeld op de foto. Denk hierbij aan een zeer persoonlijke presentatie bij een bedrijfsopening, open-dag, aktie-periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest. Door namen, een tekst of een afbeelding te melden, val je hier echt mee op ! De kleuren van de zuil zijn in overleg samen te stellen waardoor er een persoonlijk tintje aan wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor Reflex kleurige ballonnen (met spiegelend effect), dit geeft een zeer chique uitstraling aan de pilaar. De pilaar met topballon wordt geleverd op een stevig onderstel. Bespreek en reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen …

Dit betreft een professioneel samengestelde pilaar en is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket

  • De tekst pilaar-prijs met standaard en metallic kleuren is  41,30  excl. BTW  =  50,00  inclusief BTW
  • De tekst pilaar-prijs met luxe Reflex kleurige ballonnen is  45,45  excl. BTW  =  55,00  inclusief BTW
  • Voor afbeeldingen en logo's geldt een meerprijs welke wij graag bespreken n.a.v. je wensen.
  • Transportkosten in Heino : € 10,00 voor het bezorgen en presenteren en € 10,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,30 per extra gereden km.

je mag de materialen natuurlijk ook zelf ophalen en / of terugbrengen in Heino. Denk bij het ophalen dan wel aan een ruime bus of vrachtwagen (transportmaat per zuil : +/- 200 x ∅ 80 cm.+ ruimte voor de topballon ∅ 75 cm.)

Ook maken wij varianten op het standaard model , b.v. door wisselend te werken met kleine ballonnen en bijzondere vormen (zie overige voorbeeldfoto’s) . Omdat hier meer tijd in gaat zitten , geeft dit hogere prijzen . Informeer naar de mogelijkheden en kosten .   

Ballonnen Pilaar met tekst of afbeelding
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties