Ballonnen Pilaar

Ballonnen Pilaar

Wij verzorgen een schitterende ballonnenzuil met topballon bij een bedrijfsopening, opendag, aktieperiode, beurs, personeelsfeest, jubilaris of huwelijksfeest

€ 45,00
(incl. btw)
Informatie opvragen

Ballonnen Pilaar

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Pilaar met topballon zoals afgebeeld op de foto. Denk hierbij aan een geweldige presentatie bij een bedrijfsopening, opendag, aktie periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris, verjaardag of huwelijksfeest. Hier val je echt mee op ! De kleuren van de ballonzuil zijn in overleg samen te stellen waardoor er aan jouw feest een persoonlijk tintje wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor een combinatie met Reflex kleurige ballonnen (met spiegelend effect), dit geeft een zeer chique uitstraling aan de ballon pilaar. De ballonpilaar met topballon wordt geleverd op een stevig onderstel waardoor deze niet snel omwaait. Reserveer wel op tijd i.v.m. onze agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen. Vergelijk onze kwaliteit en prijzen met andere aanbieders en De Goede Keus is snel gemaakt. Dit betreft een professioneel gemaakte ballonnenzuil en deze is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket.

Tarieven inclusief BTW in 2023:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en € 15,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

( Voor bedrijven is de prijs van een ballonnen pilaar dus slechts 37,19 exclusief BTW !! )

Je mag de materialen natuurlijk ook zelf ophalen en / of terugbrengen in Heino. Denk bij het ophalen dan wel aan een ruime auto of bus (transportmaat per zuil : +/- 200 x ∅ 80 cm. + ruimte voor de topballon ∅ 75 cm.)

Wij maken ook varianten op het standaard model, b.v. door wisselend te werken met kleine ballonnen of bijzondere vormen (zie overige voorbeeldfoto’s). Omdat dit meer tijd vergt, geeft dit een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. 

Ballonpilaar bestellen

Ballonpilaar bestellen

Ballonnen Pilaar
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties