Ballonnen Pilaar

Ballonnen Pilaar

Wij verzorgen een schitterende ballonnenzuil met topballon bij een bedrijfsopening , open-dag , aktie-periode , beurs , personeelsfeest , jubilaris of huwelijksfeest

Uitvoering met :
€ 40,00
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Ballonnen Pilaar

Wij verzorgen een schitterende ballonnen Pilaar met topballon zoals afgebeeld op de foto. Denk hierbij aan een geweldige presentatie bij een bedrijfsopening, opendag, aktie periode, beurs, personeelsfeest, jubilaris, verjaardag of huwelijksfeest. Hier val je echt mee op ! De kleuren van de zuil zijn in overleg samen te stellen waardoor er aan jouw feest een persoonlijk tintje aan wordt gegeven. Voor bedrijven is een kleur in de eigen huisstijl natuurlijk perfect. Voor een extra bijzonder resultaat kies je voor Reflex kleurige ballonnen (met spiegelend effect), dit geeft een zeer chique uitstraling aan de pilaar. De pilaar met topballon wordt geleverd op een stevig onderstel waardoor ze niet snel omwaaien. Bespreek en reserveer wel op tijd i.v.m. de agenda en voorraad van de juiste kleur ballonnen. Vergelijk onze kwaliteit en prijzen met andere aanbieders en De Goede Keus is snel gemaakt. Dit betreft een professioneel samengestelde pilaar en is hierdoor niet te vergelijken met het resultaat van een zelfbouwpakket

  • De pilaar-prijs met standaard en metallic kleuren is   33,05  excl. BTW  =  40,00  inclusief BTW
  • De pilaar-prijs met luxe Reflex kleurige ballonnen is   37,20  excl. BTW  =  45,00  inclusief BTW
  • Transportkosten in Heino en Zwolle : € 10,00 voor het bezorgen en € 10,00 voor het terughalen van het (lege) frame. Buiten Heino en Zwolle rekenen wij € 0,25 per extra gereden km.

je mag de materialen natuurlijk ook zelf ophalen en / of terugbrengen in Heino of Zwolle. Denk bij het ophalen dan wel aan een ruime bus of vrachtwagen (transportmaat per zuil : +/- 200 x ∅ 80 cm.+ ruimte voor de topballon ∅ 75 cm.)

Ook maken wij varianten op het standaard model, b.v. door wisselend te werken met kleine ballonnen en bijzondere vormen (zie overige voorbeeldfoto’s). Omdat hier meer tijd in gaat zitten, geeft dit hogere prijzen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. 

Ballonnen Pilaar
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties