Cadeauballon

Cadeauballon

 Een leuke cadeauballon om aan iemand kado te geven.

€ 17,50
(incl. btw)
Informatie opvragen

Cadeauballon

Dit is echt leuk om aan iemand cadeau te geven. Wij stellen in onze winkel een kadoballon voor je samen, bestaande uit : Een transparante ballon (45 cm.) met hier binnenin 4 kleine ballonnen (kleuren naar eigen wens) en confetti. Bovenop komen er nog eens 4 kleine topballonnetjes. We plaatsen het geheel op een ballonnenring zodat je aankomt met een groot geschenk waar iedereen naar zal kijken. Je kunt eventueel ook wat lichte decoratie of papiergeld in de ballon laten verpakken. Zodra de ontvanger dit geld eruit wil halen, knapt de ballon en vliegt de confetti in het rond. (overige variatie’s mogelijk na overleg en prijsopgaaf)

Dit betreft individueel maatwerk en wij adviseren je wensen tijdig kenbaar te maken i.v.m. de voorraad van de juiste kleuren en de benodigde tijd om dit te maken.

Tarieven inclusief BTW in 2024:

  • Transport binnen Heino: € 15,00. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Voor bezorgen op zondag berekenen wij 10,00 extra.

Je kunt de kadoballon natuurlijk ook zelf ophalen in Heino.

Cadeauballon
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties