Looppak Abraham of Jubilaris

Looppak Abraham / Jubilaris

Stap in de spectaculaire wereld van de lopende Abraham. Lees wat je allemaal met het looppak kunt doen. Met deze wandelende Abraham ga je iemand echt verrassen. Prijs vanaf :

€ 35,00
(incl. btw)

  • Maak hierboven selectie
Model

Ophalen

Terugbrengen
Totaal geselecteerde opties (inc.)
Totaal geselecteerde extra's (inc.)

Looppak Abraham of Jubilaris

Stap in de spectaculaire wereld van de wandelende Abraham. Wat kun je met het looppak doen ?

de “verrassings” Abraham : deze Abraham kan de jarige (natuurlijk lekker vroeg !) verrassen met een ontbijtje of een heerlijke taart. Voor de jarige kan de feestdag na zo’n verrassing natuurlijk niet meer stuk !

de “ontvangst” Abraham : je kunt de Abraham inzetten voor het ontvangen van zijn gasten. Eenmaal bij het feestadres aangekomen kan de Abraham de gasten verwelkomen met champagne en een welkomstgroet. De gasten zullen direct in de stemming zijn !

de “schrik” Abraham : wil je het feest iets spannender maken ? Zet dan deze Abraham in als schrikelement voor de gasten. Telkens bij aankomst van nieuwe gasten wordt de stilstaande Abraham in 1x met een kreet of opmerking levend en zullen de reeds aanwezige gasten al het nodige plezier beleven.

de “kantoor” Abraham : als werkgever of collega kun je natuurlijk de Abraham ook inzetten op kantoor of het werk. Verras de jarige met een taart en maak het voor hem een werkdag om nooit te vergeten.

Levering : pop, accu's, oplader, opbergtas en eventueel leeftijdsbanner (50 , 60 , 65 , 70 of 75 jaar)

Bij besteding vanaf € 35,00 : een gratis kado-bon van € 5,00 , te besteden in onze webshop !

1 persoon stapt in de pop terwijl een ander persoon helpt en de rits en het klittenband sluit. Sluit binnenin de pop de meegeleverde accu aan op de ingebouwde ventilator en het pak vult zich met lucht. Je kijkt door een venstertje in de mond naar buiten en ziet zo waar je loopt. Klaar voor de grote, spectaculaire verrassing !

Opties voor bezorgen in 2024:

  • Transport binnen Heino: € 15,00 voor het bezorgen en € 15,00 voor het terughalen. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.
  • Prijzen van de opties zijn inclusief B.T.W. en worden na overleg als extra bij het huurbedrag opgeteld.

Prijs is vanaf 35,00 voor 1 dag =  ’s morgens ophalen , ’s avonds terugbrengen (op dezelfde datum)

Looppak Abraham / Jubilaris
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties

Looppak Abraham of Jubilaris
  % Tarief (incl. BTW) Volledige dag tarief € 15,00