30-39 jaar verjaardag

Ben je 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 of 39 jaar geworden? 30-39 jaar verjaardag? Verras de jarige op deze verjaardag met feestversiering of iets anders uit deze rubriek. Zoek niet langer als je even niet meer weet wat je de jarige moet schenken omdat wij altijd iets leuks hebben. Versiering met ballonnen, slingers, kaarsen of soms een kadootje waardoor de jarige altijd blij wordt. Maak je keuze vanuit de webshop of kom langs in onze showroom in Heino zodat je alles in het echt kunt zien. Feestwinkel De Goede Keus, voor alle verjaardagen en overige feesten. Gratis parkeren en 10 minuten rijden vanaf Zwolle.

Actieve filters

Komt je 30ste verjaardag er binnenkort aan? Velen zien dit als de leeftijd waarop je echt volwassen wordt. Het wordt tijd om het leven serieus aan te pakken, een langdurige relatie aangaan en een gezin starten, een vaste baan zoeken en minder focussen op uitgaan en alleen maar plezier hebben. De 30ste verjaardag wordt dan ook vaak gevierd als een soort afscheid van het jonge leven en een verwelkoming van een nieuw tijdperk. Je kunt dat natuurlijk vieren door een feestje te geven met familie en vrienden. Maar heb je wel alles gedaan in je leven nu je nog alle vrijheid hebt om te doen wat je wilt? Wil je de kans nog pakken om je twintiger jaren volledig te benutten? Dan geven wij je 6 dingen die je gedaan moet hebben voor je 30ste verjaardag. 

1: Ga alleen op reis

Zeg je huur op, zeg je familie en vrienden gedag en ga op reis. Geen vakantie van twee weken naar Mallorca, nee neem er eens echt de tijd voor. Er zijn vast wel één of meerdere bestemmingen waar je altijd al heen hebt willen gaan. Veel jongeren trekken naar Aziatische landen als Thailand, Vietnam of India om een lange rondreis te maken. Maar je kunt natuurlijk ook nog een stukje verder vliegen naar Australië. Trek door heel Australië en werk ondertussen op wijnboerderijen om wat zakgeld bij elkaar te sparen. Alles wat je nodig hebt is een backpack en een retourticket. Als je alleen op reis gaat en op zo’n manier leeft dan leer je jezelf heel goed kennen. Dat levert levenslessen op die je nooit meer vergeet.

2: Maak een proefrit in je droomauto

Veel mannen en sommige vrouwen zijn gek op auto’s. Toen je jong was had je misschien nog de overtuiging of in ieder geval de droom dat je ooit je droomauto zou gaan rijden. Nu je bijna 30 bent zie je de realiteit van het leven en besef je dat droomauto’s niet voor de normale mens zijn weggelegd. Dat wil echter niet zeggen dat je de droom moet opgeven. Die droomauto komt misschien nooit voor je deur te staan, je kunt er natuurlijk wel één huren voor een dag. 

Wat is jouw droomauto? Een Ferrari, Lamborghini of Porsche? Pak je laptop, vul de zoekterm droomauto huren in en de mogelijkheden staan op een rij. Hou je niet van moderne supercars? Ga dan voor een prachtig klassiek model zoals een Aston Martin, een Citroen Familiale of een Cadillac. 

3: Ga uit eten in een sterrenrestaurant

Hou je van lekker eten? Dan moet je voor je 30ste verjaardag zeker een keer in een sterrenrestaurant gegeten hebben. Als je over een aantal jaar een gezin hebt, dan heb je daar waarschijnlijk geen geld of tijd meer voor. Nederland telt maar liefst 113 restaurants met één of meerdere Michelinsterren. Ga er eens rustig voor zitten om het restaurant naar keus te vinden of boek gewoon een tafel in één van deze restaurants en laat je verrassen. Oh en ga natuurlijk deftig heen, trek mooie kleding aan en laat je brengen en halen door een taxi. Sommige sterrenrestaurants hebben ook een mogelijkheid voor een luxe overnachting. Combineer de twee voor een onvergetelijke avond. 

4: Ga naar een meerdaags festival

In Nederland worden vele muziekfestivals gehouden. Bekende meerdaagse festivals zijn Lowlands en Pinkpop. Maar er bestaan ook kleinschaligere festivals die erg leuk zijn om te bezoeken. Een voorbeeld daarvan is Into the great wide open. Dit is een meerdaags festival op Vlieland met een zeer divers en uitgebreid programma. Zet je tentje neer tussen de duinen van dit prachtige eiland en geniet van muziek, kunst, literatuur en cultuur. Slapen in een tentje, in alle rust van de natuur, met vrolijke mensen om je heen; je moet het een keer meegemaakt hebben. Hou je van muziek en cultuur en heb je dit nog nooit gedaan? Vraag je beste vriend of vriendin, boek die tickets en ga!

5: Behaal een sportief doel

Rond je 30ste verjaardag ben je in de kracht van je leven. Nu ben je nog jong, gezond en fit, dit is daarom het moment om bepaalde doelen vast te stellen en te behalen. Je hoeft niet sportief te zijn om sportieve doelen te hebben. Veel mensen zouden bijvoorbeeld ook wel een marathon willen lopen of de vierdaagse, maar ze denken dat ze daar niet geschikt voor zijn. Iedereen kan deze mijlpalen bereiken, het geheim zit in doorzettingsvermogen. Een sportief doel behalen kan je enorm veel zelfvertrouwen geven, het is ook iets moois om op terug te kijken. 

6: Geef een groot feest

Ken je die feesten die je in films, series of muziekvideo’s ziet? De hoofdpersonen worden in een limo gebracht, er zijn vele gasten, dansers en danseressen, misschien wel strippers en harde muziek van een populaire DJ. De champagne vloeit rijkelijk en het feest wordt afgesloten met prachtig vuurwerk. Altijd al zo’n feest willen meemaken? Waarom organiseer je het feest dan niet zelf? Het zou natuurlijk ideaal zijn als je dit feest viert op de laatste dag dat je 29 bent. Om twaalf uur ’s avonds laat je dan de massaal aangerukte champagneflessen knallen, gevolgd door het vuurwerk buiten, waarna het feest nog tot de late uurtjes doorgaat. 

Versiering voor een 30ste verjaardag

Je 30ste verjaardag is een echte mijlpaal, logisch dat je deze verjaardag niet voorbij wilt laten gaan. Ga je jouw 30steverjaardag vieren of organiseer het voor een familielid of vriend? Dan heb je natuurlijk passende feestversiering nodig. Feestwinkel De Goede Keus heeft alles in huis om een huiskamer of locatie feestelijk aan te kleden. Je kunt bij ons natuurlijk vlaggenlijnen en ballonnen kopen, maar ook speciale feestartikelen voor een 30ste verjaardag.

Bestel onze artikelen online in onze webshop! Wij verzenden gratis vanaf €35. Wil je liever ons aanbod in levende lijve komen bewonderen? Kom dan naar onze winkel in Heino. We zien je graag verschijnen.