40-49 jaar verjaardag

Ben je 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 of 49 jaar geworden? 40-49 jaar verjaardag? Verras de jarige op deze verjaardag met feestversiering of iets anders uit deze rubriek. Zoek niet langer als je even niet meer weet wat je de jarige moet schenken omdat wij altijd iets leuks hebben. Versiering met ballonnen, slingers, kaarsen of soms een kadootje waardoor de jarige altijd blij wordt. Maak je keuze vanuit de webshop of kom langs in onze showroom in Heino zodat je alles in het echt kunt zien. Feestwinkel De Goede Keus, voor alle verjaardagen en overige feesten. Gratis parkeren en 10 minuten rijden vanaf Zwolle.

Actieve filters

Vier jij binnenkort je 40ste verjaardag of is je partner snel jarig? 40 Jaar is een prachtige leeftijd om te bereiken. Die heugelijke gebeurtenis mag daarom niet ongemerkt voorbij gaan. Natuurlijk kun je deze dag vieren met familie en vrienden. Als partner zou je zelfs een surprise party kunnen houden met allerlei versiering. Op deze leeftijd kiezen veel mensen er echter liever voor om het klein te vieren. Dat kun je doen door een diner met het gezin of een overnachting in een romantisch hotel. Steeds vaker wordt er voor gekozen om een reis als cadeau te geven. 

Lijkt het jou ook leuk om je verjaardag in een ander land te vieren? Of zou jij jouw partner wel een mooie reis aan willen bieden voor zijn of haar verjaardag? Kies dan voor een reis naar een prachtig en bijzonder land, zodat de 40steverjaardag een onvergetelijke herinnering wordt. 

De westkust van de Verenigde Staten

De Verenigde Staten heeft een enorme aantrekkingskracht op veel mensen. Daarom wordt er steeds vaker naar de USA gereisd. De meesten kiezen dan voor bestemmingen zoals New York, Florida en de pretparken, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en de natuurparken in de buurt. Maar Amerika heeft nog veel meer te bieden, het is zo’n enorm groot land met prachtige bezienswaardigheden. Als je een mooie mix van cultuur, natuur en historie wilt meemaken op je reis, ga dan naar de Noordwest kust van de USA. Hier liggen de staten Oregon en Washington. Maak een prachtige rondreis door deze staten, de natuur is er wild met een adembenemende mooie kustlijn. De steden Portland en Seattle zijn typische Amerikaanse steden, maar dan met een vrijere sfeer en veel minder toeristen. Onderweg kom je nog die typisch kleine western stadjes tegen, de tijd lijkt er stil te staan.  

Rondreis door Nieuw-Zeeland

Een land dat op veel verlanglijstjes van mensen staat is Nieuw-Zeeland. Niet heel veel mensen laten deze wens echter in vervulling gaan. Het is namelijk een enorm stuk vliegen naar de andere kant van de wereld. Maar het is het wel waard, het land van The Lord of the Rings is enorm divers en prachtig. Het land is zo mooi dat je het hele land wel moet ontdekken. De natuur verschilt namelijk van erg van plek tot plek. Het Noordereiland van Nieuw-Zeeland is een vulkanisch eiland waar de meeste inwoners wonen. De grootste stad is Auckland. Het is een warm eiland waar veel nationale parken zijn, maar misschien staat het wel het meest bekend om zijn oorspronkelijke inwoners; de Maori’s.

Het zuidereiland is een stuk kouder, maar wordt door de meeste toeristen als mooier beschouwd. Het is een eiland vol met bergen, wildernis, prachtige natuur en eindeloze uitzichtpunten langs de kust. Pak die kans voor je 40steverjaardag. Huur een camper of een auto en ontdek misschien wel het mooiste land van de wereld.  

Een cruise langs de Noorse Fjorden

Zoek je een bijzondere bestemming voor je 40ste verjaardag, maar heb je geen zin om enorme stukken te vliegen of rijden? Kies dan voor een cruise die langs de Noorse fjorden vaart. Noorwegen is een prachtig land, maar staat vooral bekend om de bijzondere fjorden. Fjorden zijn inhammen in kust, waar de zee een stuk het land in gaat. Langs de kust liggen enorme hoge kliffen waar kleine rode houten huisjes tegen gebouwd zijn; de fjorden. In Nederland kun je op het cruiseschip stappen, daar lijkt het nog een enorme boot. Aan boord leef je in luxe, je hebt natuurlijk een eigen kamer, er is allerlei entertainment, wellness, natuurlijk heerlijk eten en op het dek heb je prachtig uitzicht over de zee. Als je eenmaal de fjorden bereikt zul je waarnemen hoe nietig het cruiseschip is en hoe overweldigend de natuur. Een onvergetelijke bestemming. 

IJsland en de Faeröer eilanden

De laatste jaren is IJsland een heel populaire bestemming geworden. Het is dan ook één van de bijzonderste landen van Europa, een vulkaaneiland waar erg veel te ontdekken valt. Het is een eiland met veel bijzondere natuurverschijnselen. Natuurlijk heb je de bekende geisers waarin je kunt baden. Daarnaast kun je in de winter regelmatig het noorderlicht zien in IJsland. Maar blijf niet alleen in de hippe hoofdstad Reykjavik. Als je dit land bezoekt, dan moet je de overweldigende natuur gaan bekijken. Er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken, van diep groene bergen, zwarte stranden, enorme watervallen en kleurschakeringen in het land die onwerkelijk lijken.

 

Door de populariteit kan IJsland in sommige periodes best druk zijn. Wil je voor je 40ste verjaardag en land bezoeken dat minstens net zo indrukwekkend is, maar veel rustiger in nog onherbergzamer? Boek dan een reis naar de Faeröer eilanden. Dit is een eilandengroep dat tussen IJsland en het noorden van Schotland ligt. Stel je enorme groene kliffen voor, met een paar kleine witte huisjes, alles wat rest is zee en wilde natuur. Een hele bijzondere en prachtige bestemming voor de natuurliefhebber. 

Versiering voor een 40ste verjaardag

In dit blog hebben we je enkele ideeën gegeven voor bestemmingen op je 40ste verjaardag. Je zou natuurlijk ook een relaxte strandvakantie kunnen boeken of gewoon thuis een feest geven. Feestwinkel De Goede Keus heeft alles in huis om een groot feest te organiseren. Onder het kopje verjaardag vind je artikelen voor elke leeftijd, dus ook voor 40 jarigen. Maar je kunt ook bijzondere artikelen bij ons kopen of huren. Wat dacht je van een mooie ballonnenboog of ballonnenpilaar? Deze kun je in de tuin of op de locatie van het feest plaatsen. 

Onze artikelen kun je online kopen of bestellen. Wij verzenden gratis in Nederland vanaf €35. Wil je onze artikelen in het echt komen bekijken? Kom dan bij ons langs in Heino!