60-64 jaar verjaardag

Ben je 60, 61, 62, 63 of 64 jaar geworden? 60-64 jaar verjaardag? Verras de jarige op deze verjaardag met feestversiering of iets anders uit deze rubriek. Zoek niet langer als je even niet meer weet wat je de jarige moet schenken omdat wij altijd iets leuks hebben. Versiering met ballonnen, slingers, kaarsen of soms een kadootje waardoor de jarige altijd blij wordt. Maak je keuze vanuit de webshop of kom langs in onze showroom in Heino zodat je alles in het echt kunt zien. Feestwinkel De Goede Keus, voor alle verjaardagen en overige feesten. Gratis parkeren en 10 minuten rijden vanaf Zwolle.

Actieve filters

Je 60ste verjaardag is een prachtige leeftijd om te bereiken. Tegenwoordig zijn mensen die 60 worden vaak net zo fit en vitaal als 50-ers van vroeger. Maar nu is het pensioen in zicht, vrijheid om dagelijks te doen wat je wilt, meer tijd voor familie en kleinkinderen, veel reizen en vooral genieten van het leven. De 60ste verjaardag is daarom wel een feestje waard. Je kunt dit op twee manieren doen, door middel van een groots knalfeest of klein en intiem. In dit blog geven we je tips en ideeën voor beide manieren. 

Je verjaardag groots vieren

Hou je wel van een groot feest? Of heb je jarenlang je verjaardag niet gevierd maar wil je voor de 60ste verjaardag wel een keer flink uitpakken? Organiseer dan een groot feest met veel gasten zoals familie, collega’s, buren en vrienden. Er komt echter een hoop bij het organiseren van zo’n feest. Dat kan best stressvol zijn als je hier geen ervaring mee hebt. Hierdoor kun je een aantal dingen over het hoofd zien. Wij geven je enkele tips voor het organiseren van zo’n groot feest. 

Regel een locatie

Als je een groot feest gaat vieren, dan kun je dit het best niet thuis vieren. Een groot feest betekent veel gasten, daar heb je dan ook veel ruimte voor nodig. Bovendien moet je na het feest flink aan de slag om je huis weer netjes te krijgen als je het thuis viert. Misschien hebben jullie een favoriete locatie waar je het feest kunt houden zoals een zaal in een restaurant of café in jullie woonplaats. Anders is een geschikte locatie makkelijk te vinden, er zijn veel aanbieders. Zorg wel dat de locatie leuk wordt versiert! Wordt de verjaardag in de zomer gevierd? Dan kan een buitenlocatie voor een heel sfeervol feest zorgen. 

Regel hulp

Ook al voel je jezelf nog zo vitaal, je wordt toch een dagje ouder. Het is daarom heel fijn als je hulptroepen hebt die je kunnen helpen bij het organiseren van het feest. Kinderen, kleinkinderen, vrienden of buren kun je als hulp inschakelen. Maar ook op gebied van eten en drinken of muziek zou je zaken uit handen kunnen geven. Bijvoorbeeld door het inhuren van een band en een cateringbedrijf. 

Het uitnodigen van gasten

Start op tijd met het maken van een gastenlijst en doe het niet alleen. Je vergeet namelijk altijd iemand, als je ruim op tijd begint is de kans groot dan zijn of haar naam je te boven schiet. Als de gastenlijst klaar is, stuur dan een mooie uitnodiging. Vermeld hierop de datum, tijd en locatie van het feest. Als je een bepaalde dresscode voor het feest wilt, dan kun je dit ook hierop vermelden. 

De 60ste verjaardag klein vieren

We houden niet allemaal van drukke en grote feesten. Zeker als we ouder worden gaan we andere zaken waarderen zoals rust, goed eten en drinken en samen met je naasten zijn. Als je hier meer van houdt, vier je 60ste verjaardag dan ook rustig, klein en intiem. Dit zou je op allerlei manieren kunnen invullen; een diner met je gezin in een goed restaurant, een weekend weg met je partner, een wellness dag in een luxe oord of een vakantie naar het land van jullie dromen. 

Feestelijke versiering voor de 60ste verjaardag

Word jij of een familielid of kennis binnenkort 60 en ben je daarom op zoek naar passende versiering? Feestwinkel De Goede Keus heeft alles in huis om jouw huis of een locatie feestelijk aan te kleden. Onder het kopje verjaardag en gefeliciteerd vind je allerlei feestelijke artikelen voor alle leeftijden. Het kan natuurlijk ook dat je iets speciaals wilt als versiering. Wat dacht je dan van een ballonnenboog of ballonnenpilaar? 

Je kunt onze artikelen via onze webshop kopen en bestellen. Wij verzenden gratis door heel Nederland vanaf €35. Wil je ons aanbod liefst in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Heino, we zien je graag verschijnen!