Over ons

Over ons

Welkom bij Feestwinkel De Goede Keus. Jouw Feestwinkel in Heino en Zwolle. Erik de Goede (vader) en Sharon de Goede (dochter) vertellen je graag iets over ons !

In 2008 is Erik begonnen met trouwvervoer in oldtimers. Door de combinatie van de achternaam en de keuze in trouwauto's, is de naam De Goede Keus ontstaan. Bruidsparen vroegen naar feestversiering en later naar versiering bij een geboorte. In 2011 is hierdoor deze webshop gestart met een ruim aanbod in feestartikelen. Sharon kwam in 2016 bij De Goede Keus en zijn we samen een feestwinkel gestart in Heino. Een stap waarmee voor ons beiden een droom is uitgekomen. Wij specialiseren ons in de verkoop en verhuur van alles waarmee jouw feest onvergetelijk wordt.

Al binnen 1 jaar werd de winkel te klein en zijn we verhuisd naar een groter pand met 2 verdiepingen. We werden ondernemer van het jaar in Heino en genomineerd tot starter van het jaar in de gemeente Raalte. Met de overname van De Kaborij uit Lemelerveld zijn we nu ook een Carnavalswinkel en hiermee de grootste feestwinkel in de regio. We zijn sponsor geworden van PEC Zwolle en verzorgen alle ballondecoratie bij wedstrijden en events in het stadion. Je ziet ons dan ook regelmatig in de business club. Voor particulieren en de zakelijke markt : jouw ideale partner !

Onze specialisatie :

Heb je binnenkort een verjaardag, huwelijk, geboorte, opening, open dag, jubileum, aktiedag of -week? Zoek je een luisterend oor zodat er op een klantvriendelijke manier, creatief en flexibel met je mee gedacht wordt? Als je benieuwd bent geworden naar ons aanbod, kijk dan in de webshop of in de rubriek verhuur. Steeds meer mensen bevelen ons aan omdat zij dik tevreden zijn over ons enthousiasme, onze klantvriendelijkheid en service.

Adressen :

Heino Canadastraat 8 . Openingstijden : dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur  en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. In de maanden oktober t/m april is er geen koopavond op vrijdag. Slechts 10 minuten rijden vanaf Zwolle en Dalfsen en 5 minuten vanaf Raalte.  GRATIS parkeren in Heino en privé-parkeerplaatsen achter de winkel.

Zwolle Herfterlaan 23 . In ons afhaalpunt ben je welkom tussen 8.00 en 22.00 uur / 7 dagen per week. Maak wel van te voren een afspraak om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt.

Feestwinkel Zwolle , Heino , Raalte , Wijhe , Olst , Deventer , Dalfsen , Lemelerveld , Ommen , Hattem , Wezep , Hasselt , Genemuiden , Windesheim , Lierderholthuis , Hoonhorst , Heerde , Kampen , IJsselmuiden , Hasselt , Meppel , Steenwijk , Nieuwleusen , Haarle , Heeten , Rijssen , Overijssel

Ben je lid van inkoopvereniging "Over de IJssel"? Wij zijn leverancier waardoor wij leden extra voordeel bieden op de toch al zeer lage prijzen !

Wil jij een bijzonder feest waar lang over nagepraat wordt? Wij helpen met advies en de uitvoering van jouw wensen. Achteraf tevreden over jouw feest en onze inbreng? Praat met zoveel mogelijk anderen over ons. Hiervoor alvast onze dank ! Bel of mail voor informatie en mogelijkheden via : contact .   Huren of kopen bij ons is altijd  DE  GOEDE  KEUS  ...