Geslaagd en Rijbewijs

In de rubriek Geslaagd en Rijbewijs zie je leuke versiering, accessoires en kleine cadeautjes voor de geslaagde. Denk hierbij aan slingers, ballonnen, schilden en decoratie accessoires. Zowel voor het slagen voor je school, het rijbewijs of je zwemdiploma is er van alles te bekijken. We hebben alles duidelijk onderverdeeld zodat je makkelijk en snel kunt zoeken.

In de webshop van Feestwinkel De Goede Keus zie je o.a. slingers, ballonnen, schilden en andere leuke accessoires voor de geslaagde. Het assortiment wordt met regelmaat vernieuwd en aangevuld zodat het altijd leuk blijft om deze rubriek te bekijken.

Actieve filters

Versiering geslaagd; ben jij daar naar op zoek? Er zijn verschillende momenten wanneer je zulke versiering zou kunnen gebruiken. Over het algemeen worden er echter twee momenten dat iemand geslaagd is groot gevierd; je dochter of zoon slaagt voor zijn of haar middelbare school of iemand is geslaagd voor het rijbewijs. 

In dit blog kun je lezen hoe je deze momenten op mooie wijze zou kunnen vieren. Bovendien geven we je tips op gebied van versiering. 

Geslaagd voor school

Als iemand geslaagd is voor school dan vier je dat natuurlijk feestelijk! De vlag gaat uit met de schooltas eraan bevestigd, er wordt taart gehaald en aan het eind van de week is er vaak een schoolfeest voor de geslaagden. Maar hoe kun je van dit moment echt een onvergetelijke herinnering maken? Wij geven je enkele tips:

Geef een groot feest voor alle vrienden

Je zoon of dochter zal waarschijnlijk enorm opgelucht zijn en wel zin hebben om te gaan feesten. In plaats van een feest met familie zullen ze vooral met hun vrienden willen gaan vieren. Organiseer daarom een groot feest en laat je dochter of zoon al hun vrienden uitnodigen. Je kunt dit feest thuis organiseren, maar natuurlijk ook op een mooie locatie. De examens eindigen in de vroege zomer, dus het is ook een ideale tijd om een groot feest buiten te houden, eventueel met enkele partytenten

Huur catering en sla voldoende drank in, zorg voor een DJ en laat de kids lekker uit hun dak gaan! 

Genieten van rust

De examenperiode was een tijd vol stress en vermoeidheid. Logisch dat niet iedereen zin heeft in drukte en een groot feest. Wil je dochter of zoon liever op een rustige manier het behalen van het diploma vieren? Vraag het gewoon en pas je plannen daarop aan. Misschien vindt hij het heerlijk om eindelijk eindeloos te kunnen gaan gamen met zijn vrienden. Organiseer dan een gameavond met snacks zoals chips, patat en pizzapunten. Je dochter zal het misschien heerlijk vinden om een pyjama/wellnessparty te houden met haar vriendinnen. Geef ze de mogelijkheid om het lekker laat te maken, ze kunnen eindelijk eens goed uitslapen. 

Vier het culinair

Slagen voor het diploma valt vaak samen met de volwassen leeftijd behalen. Een volwassen persoon moet natuurlijk een keer dineren in een echt chique restaurant. Het is dan leuk om met het hele gezin naar een goed restaurant te gaan, eentje waar je altijd al eens hebt willen eten. Trek mooie kleding aan zoals een pak of mooie jurk en laat je verwennen met culinaire hoogstandjes. Laat de obers van te voren weten dat iemand geslaagd is, het dessert zal dan waarschijnlijk feestelijk geserveerd worden. 

Houden jullie niet zo van dure deftigheid? Dan kun je het feest evengoed nog culinair vieren. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke picknick organiseren. Vul grote manden met heerlijke gerechten en ga met z’n allen de natuur in. Picknickmanden kun je ook bestellen bij verschillende cateringbedrijven. Hier kun je ook terecht voor een romantische barbecue op een mooie buitenlocatie. Zet enkele tafels neer, tuinfakkels voor de sfeer en geniet van heerlijk samenzijn. 

Geslaagd voor het rijbewijs

Is je dochter of zoon of je partner geslaagd voor het rijbewijs? Dat mag ook groots gevierd worden. Geslaagd versiering hoort daar natuurlijk bij, maar er moet toch meer verzonnen kunnen worden om dit passend te vieren? Dit zijn enkele leuke ideeën:

Een toertocht in klassieke auto’s

Wat wil je als je net het rijbewijs hebt gehaald? Zo veel mogelijk op pad met de auto! Het is daarom erg leuk om iemand een toertocht met klassieke auto’s als cadeau te geven als hij of zijn net geslaagd is. Laat de geslaagde in de voorste auto plaats nemen, monteer versiering geslaagd op de motorkap en ga met zijn allen op pad. Er worden meerdere van deze toertochten door Nederland georganiseerd. Een bepaalde route moet worden afgelegd wat de deelnemers op verschillende mooie plekken brengt. Tijd genoeg om onderweg iets te eten en drinken en om de rijvaardigheid in het echt te laten zien. 

Een roadtrip met goede vrienden

Een rijbewijs betekent vrijheid! Je kunt gaan en staan waar je wilt, niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer en de auto brengt je overal waar je maar heen wilt gaan. Wat is er dan leuker dan het vieren van het behalen van het rijbewijs door op roadtrip te gaan. Kies een bepaalde bestemming, niet te ver, maar ook niet heel dichtbij en nodig enkele vrienden uit (liefst ook met een rijbewijs). Rij bijvoorbeeld naar een mooie stad zoals Parijs of Wenen en ga daar de bloemetjes buiten zetten. Hou je meer van rust? Rij dan langs de kust helemaal naar het noordelijkste puntje van Denemarken. Natuurlijk stop je onderweg vaak om te genieten van alle vrijheid.  

Huur een droomauto

Ben jij of is de geslaagde fan van supercars? Dan mag hij of zij er eindelijk in rijden nu het rijbewijs gehaald is! Op verschillende websites kun je een droomauto huren om een dag in te rijden. Wat dacht je van een stuk rijden in een Porsche, Lamborghini of Ferrari? Wen er echter niet teveel aan en rij rustig! Je wilt niet onmiddellijk na het slagen een dure auto in de prak rijden. 

Ook leuk om te doen en heel nuttig: Een slipcursus volgen op Zandvoort. 

Versiering geslaagd bij feestwinkel De Goede Keus

Geslaagd voor school of het rijbewijs? Er zijn hele leuke manieren om dit speciaal te vieren. Wat daar natuurlijk bij hoort is versiering met geslaagd erop? Ben je op zoek naar versiering geslaagd? Dan ben je bij feestwinkel De Goede Keus op het juiste adres. Kijk eens rustig op onze website. Onder het kopje Thema Persoonlijk vind je Geslaagd en Rijbewijs. (link)  In deze categorie vind je een enorm aanbod aan feestelijke artikelen. Bestel ze eenvoudig online, wij verzenden gratis vanaf €35.