Huwelijk 40 jaar

In de rubriek huwelijk 40 jaar zie je leuke versiering, accessoires en kleine cadeautjes voor het robijnen bruidspaar. Denk hierbij aan slingers, ballonnen, schilden en decoratie voor het huwelijksfeest. In de webshop van De Goede Keus zie je slingers en ballonnen, schilden, taartversiering en andere accessoires. Verras het 40 jarig bruidspaar met iets leuks omdat jij ze hiermee iets origineels schenkt. Het assortiment wordt met regelmaat vernieuwd zodat het altijd leuk blijft om deze rubriek te bekijken.

Actieve filters

Gaan jullie binnenkort een feest geven ter ere van jullie 40 jarig huwelijk? Of wil jij iets organiseren voor jouw ouders, vrienden of familieleden om hun robijnen huwelijk te vieren? Dat moet op passende wijze gevierd worden, natuurlijk met versiering 40 jarig huwelijk, maar wat kun je nog meer doen? In dit blog geven we je leuke tips en ideeën voor de viering van een 40-jarig huwelijksfeest. 

Ideeën voor een 40-jarig huwelijksfeest

Mensen die 40 jaar getrouwd zijn, zullen eerder genieten van een wat rustiger feest of gelegenheid. De viering mag dan ook best afwijken van de knalfeesten die we gewend zijn voor huwelijksfeesten. Hier volgen enkele leuke tips

Een uitgebreide brunch met familie

Veel mensen kiezen voor een familiediner om hun 40-jarig huwelijk te vieren. Als er echter kleine kinderen in de familie zitten, dan is het misschien leuker om overdag naar een restaurant of hotel te gaan. Een leuk idee is het dan om uitgebreid te gaan brunchen. Je kunt een aantal tafels of een speciale zaal in een restaurant bespreken, maar je kunt ook een cateringservice inhuren als je het samenzijn gewoon thuis wilt laten plaatsvinden.

 

Ga op reis met de familie

Een 40 jarig huwelijk is het moment om te genieten van het samenzijn. Je kunt hiervan extra genieten door samen op vakantie te gaan. Misschien naar een land of bestemming waar jullie graag komen, of waar jullie huwelijksreis 40 jaar geleden heen ging. Nog mooier is het om deze keer je kinderen en eventuele kleinkinderen mee te nemen. Een cruise is ook erg leuk om te doen, bijvoorbeeld een Middellandse Zee cruise, langs de Noorse fjorden of in de Cariben. 

Een buitenfeest in de natuur

Wil je iets bijzonders doen voor het 40 jarig jubileum en het liefst in de buitenlucht? Neem je gasten dan mee de natuur in. Je kunt bijvoorbeeld een grote picknick houden op een mooie plek in het bos, park of duin. Hiervoor kun je zelf manden samenstellen met allerlei snacks en drankjes, maar er bestaan ook bedrijven die op locatie hun catering bezorgen. Zijn jullie gek op barbecueën? Laat dan een barbecue organiseren op een buitenlocatie. Er zijn verschillende plekken in Nederland waar dit mag. Het hoeft allemaal niet zo luxe en groots opgezet te zijn om een mooi feest te houden. 

Een groot feest, maar dan rustig

Een 40 jarig jubileum is een prachtige mijlpaal. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je dit zo groots mogelijk wilt vieren. Als je al je familie, vrienden, collega’s, buren en kennissen wilt betrekken in het feest, dan wordt het automatisch een groot feest. Dat wil echter niet zeggen dat het dan ook een feest vol muziek, dans en drukte wordt. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het feest om een bijzondere locatie te houden. Daarbij kun je denken aan een kasteel, landhuis of strandtent. De locatie geeft extra sfeer aan het feest.

 

Een huwelijksfeest op het water

Nederland is een echt waterland. Er zijn daarom ook zeer veel faciliteiten om feestelijke gelegenheden op het water te vieren. Enkele ideeën: Huur een rondvaartboot voor de hele familie en vaar s ’avonds door de grachten van Amsterdam. Ga zeilen met de hele familie, inclusief picknick op het eiland Pampus. Huur fluisterbootjes in het pittoreske Giethoorn met een heerlijk diner als sluitstuk. Er zijn zeer veel waterrijke feesten te organiseren.  

Ga naar een Nederlands vakantiepark

Nederland is een prachtig land! Als je met de hele familie op pad zou willen om het 40 jarig huwelijksfeest te vieren, dan kan dat natuurlijk ook in eigen land. Ga je met een kleine groep, dan kun je een mooie villa huren in de natuur. Ga heerlijk koken samen en maak wandelingen door het bos. Als jullie met veel mensen op pad gaan, dan kun je een aantal huisjes huren op een vakantiepark. De meeste parken geven de mogelijkheid voor grote families om huisjes naast elkaar te boeken. 

Een oldtimer rally

Houden jullie erg van auto’s? Dan is het een leuk idee om een toertocht te doen met oldtimers. De deelnemers rijden dan in oude auto’s achter elkaar terwijl ze een bepaalde route moeten afleggen. Tijdens deze route rijdt je langs bijzondere plekken en bezienswaardigheden. Tijd genoeg voor een rustpauze bij een leuk restaurant voor gebak en koffie! De versiering 40 jaar huwelijk bevestig je gewoon op de auto!

 

Intiem tuinfeest

Vieren jullie het feest tijdens de zomermaanden? Dan is het een leuk idee om het feest in eigen tuin te organiseren. Je kunt het feest dan ook mooi klein houden en alleen je dierbare naasten uitnodigen. Een tuinfeest kan heel intiem maar toch feestelijk zijn. Plaats lange tafels in de tuin als ware het een romantisch Italiaans feest. Heerlijke gerechten op tafel, wijn en andere dranken, tuinfakkels en slingers met lampjes maken het helemaal af. Je kunt zelf voor het eten zorgen, maar het is ook heerlijk om alles uit handen te geven. Huur dan gewoon een cateringbedrijf in of laat het door je kinderen verzorgen. 

Versiering 40 jarig huwelijk

Wij hopen dat onze ideeën je geholpen hebben om het 40 jarig huwelijk op passende manier te vieren. Natuurlijk hoort er feestelijke versiering bij een feest. Bij feestwinkel De Goede Keus kun je alles vinden op gebied van versiering. Op onze website kun je onder het kopje huwelijk een groot aanbod aan feestartikelen voor een 40 jarig huwelijksjubileum vinden. Natuurlijk hebben we allerlei slingers, ballonnen en andere feestelijke materialen. Daarnaast bieden wij ook enkele bijzondere mogelijkheden aan zoals een ballonnenboog, verhuur van partydecoraties en zelfs een photobooth.

Je kunt alle artikelen bij ons online bestellen en bespreken. Kom je liever bij ons langs om ons aanbod in levende lijve te bekijken? Wij zijn gevestigd in Heino, wij bieden voldoende gratis parkeergelegenheid.