Huwelijk 25 jaar

In de rubriek huwelijk 25 jaar zie je leuke versiering, accessoires en kleine cadeautjes voor het zilveren bruidspaar. Denk hierbij aan slingers, ballonnen, schilden en decoratie voor het huwelijksfeest. In de webshop van De Goede Keus zie je slingers en ballonnen, schilden, taartversiering en andere accessoires. Verras het 25 jarig bruidspaar met iets leuks omdat jij ze hiermee iets origineels schenkt. Het assortiment wordt met regelmaat vernieuwd zodat het altijd leuk blijft om deze rubriek te bekijken.

Actieve filters

Vieren jullie binnenkort het zilveren huwelijk? Gefeliciteerd, dat vraagt natuurlijk om een groot feest vol met versiering voor een 25 jarig huwelijk. Maar hoe vier zo’n memorabele trouwdag? Dit bepalen jullie natuurlijk zelf. Je kunt het groots vieren met veel familie en vrienden, klein met alleen je kinderen of je kunt zelfs alleen met zijn tweeën even lekker ertussen uit gaan. De meeste mensen kiezen ervoor om het 25 jaar huwelijk te vieren door een feest te geven, thuis, op een buitenlocatie of in een zaal. 

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van zo’n feest. Je kunt daar vast wat hulp bij gebruiken. Daarom hebben wij een lijst samengesteld van zaken waarop je moet letten als je een 25 jaar huwelijk gaat vieren. Deze lijst kan jullie om niets te vergeten zodat je een zorgeloos en onvergetelijk zilveren huwelijksfeest kunt vieren. 

Maak een gastenlijst

Als je een feest gaat geven, dan is het altijd handig om van te voren een gastenlijst samen te stellen. Wie wil je uitnodigen voor je feest? Deze lijst is afhankelijk van een aantal zaken. Ten eerste bepaal je of je het groot wilt vieren of liever klein met je meest dierbare naasten. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoe groot je budget is voor het feest. Als je een beperkt budget hebt, dan wordt het waarschijnlijk lastig om het te vieren in een zaal. Je zult het feest dan thuis moeten organiseren, het aantal mensen dat daar past is minder dan in een zaal. Bedenk dat jullie geen verplichtingen hebt naar andere mensen, het is jullie feest, dus jullie bepalen hoe het gevierd wordt en met wie. 

Stel je gastenlijst ruim van te voren samen, op zo’n manier heb je minder kans dat je iemand vergeet. Weet je precies wie je wilt uitnodigen? Stuur de uitnodigingen dan zo’n 6 weken van te voren op. 

Op welke datum ga je het feest vieren?

Jullie 25 jaar huwelijk valt natuurlijk op één bepaalde dag. Vaak valt deze dag echter niet op een ideale dag om het te vieren. Op doordeweekse dagen werken de meeste mensen, de kans is dan groot dat je veel afzeggingen zult krijgen. Je zult daarom moeten kiezen op welke dag je het feest wilt organiseren. Vrijdagen en zaterdagen zijn de meest geschikte dagen om een huwelijksfeest te vieren. Plan één van deze dagen rond je huwelijksdag en ga eventueel op zoek naar een geschikte locatie. 

Geschikte locaties voor een zilveren huwelijk

Als je bepaald hebt wie je allemaal wilt uitnodigen, dan weet je ook hoe groot de locatie moet zijn waar je het wilt vieren. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het thuis te vieren als jij dat wilt. Maar er zijn heel veel mogelijkheden om het 25 jarig huwelijk te vieren. Er zijn veel restaurants en zaalverhuurders die een geschikte locatie voor jouw hebben. Vaak kun je de catering daar ook meteen regelen. Er bestaan ook andere mogelijkheden, zoals het huren van een rondvaartboot of een feest op een prachtige buitenlocatie. Je zou ook kunnen kiezen voor het huren van een zaal in een hotel, je gasten kunnen dan zelfs blijven slapen. 

De catering op het feest

Wat voor eten en drinken kun je jouw gasten aanbieden? Het best kun je dit laten afhangen van de locatie waar je het feest gaat houden. Vier je het thuis? Zorg dan voor voldoende drank en hapjes. Je kunt deze hapjes zelf maken, maar je kunt natuurlijk ook de catering laten verzorgen door een cateringbedrijf. Als je een locatie gaat afhuren, dan bieden deze in veel gevallen ook een mogelijkheid voor catering. Dat geldt zeker als je een zaal huurt in een hotel of restaurant. Tijdens het bespreken van de zaal kun je dit overleggen met de verhuurder. Ga je het feest op een buitenlocatie vieren? Er bestaan zeer veel cateraars die daar mogelijkheden voor bieden, zoals bijvoorbeeld barbecue catering of met romantische lange tafels vol Italiaanse gerechten. 

Versiering 25 jarig huwelijk

Bij een zilveren huwelijksfeest hoort natuurlijk de juiste versiering. Het maakt niet uit waar je het gaat vieren, de locatie moet wel sfeervol en passend aangekleed worden. Bij versiering voor een 25 jarig huwelijk horen slingers, vlaggenlijnen, ballonnen en andere versieringen die elke locatie omtoveren tot een feestelijke zaal. De kleur die het meest terug moet komen in de versiering is vanzelfsprekend zilver. Gelukkig kun je allerlei versiering vinden voor een zilveren huwelijk. Het kan een flinke klus zijn om een locatie aan te kleden, daarom is het verstandig om met meerdere mensen aan de slag te gaan. 

Alleen volwassenen of ook kinderen?

Als er ook kinderen op het feest komen, dan kun je het best iets regelen waardoor ze zich bezig kunnen houden. Stil zitten aan tafels of gezellig meepraten met volwassen dat is niets voor jonge kinderen, ze zullen zich snel gaan vervelen. Om dit op te vangen kun je een speelhoek verzorgen of zelfs activiteiten regelen. Je kunt ze laten tekenen en kleuren, een liedje laten instuderen, een springkussen huren etc. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. 

Een dresscode of thema?

Er wordt steeds vaker gekozen voor een dresscode op feesten of zelfs voor zogenaamde themafeesten. Dat zou je ook kunnen doen voor een 25 jaar huwelijk. Er bestaan heel veel mogelijkheden hiervoor. Je kunt heel deftig gekleed gaan en je gasten deze dresscode door te geven. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor casual, zomers en misschien wel een fout thema! 

Feestwinkel De Goede Keus

Ben je op zoek naar geschikte versiering voor jouw 25 jarig huwelijk? Kijk dan eens op onze website! Feestwinkel De Goede Keus heeft een groot assortiment aan feestartikelen voor allerlei gelegenheden. Wij verzenden door heel Nederland, vanaf €35 zelfs gratis. Wil je liever al onze artikelen in het echt bekijken? Kom dan eens bij ons langs in Heino, we zien je graag verschijnen!