• Nieuw

Ballon Fashion assortiment 12cm

705000

Assortiment van 50 stuks met meerdere kleuren ballonnen 12 cm. Fashion Solid.

€ 5,95
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Ballon Fashion Solid assortiment 12cm

Dit Ballon Fashion Solid assortiment Sempertex 12cm is een verzameling van 50 stuks, met 9 verschillend gekleurde ballonnetjes van 12 cm. / 5". De kwalitatief sterke ballonnen hebben de maat van 12 centimeter en worden gebruikt als versiering bij een huwelijk, bedrijfsopening, jubileum of overig feest. De niet doorschijnende zijdematte glans is populair omdat dit een perfecte uitstraling geeft en zeker bewondering oplevert. De ballonnen zijn van 100% natuurlijke latex en hierdoor biologisch afbreekbaar. De toepassing van deze ballon is als enkele ballon op een stokje, hangend aan een lint of zweven in de lucht met heliumvulling. Ook het verwerken in ballontrossen, ballonpilaren of een ballonnenboog gebeurt vaak. De laatste optie's zijn leuk om met andere kleuren te combineren.

De ballonnen zijn te vullen met lucht of helium. Luchtvulling geeft een langer opgeblazen resultaat dan heliumvulling. Met lucht kan de ballon het bij de juiste omstandigheden wel meer dan een week volhouden. Met helium blijft dit type ballon ongeveer 5-8 uren zweven omdat de wand van de ballon de helium doorlaat. In beide gevallen is het resultaat afhankelijk van omstandigheden. Direct zonlicht, hoge of lage temperaturen zorgen ervoor dat een ballon snel knapt, eerder leeg loopt of dof van kleur wordt.

De ballonnen zijn extra voordelig bij grotere afname, vraag onze verkopers

* voor grootgebruikers / decoratie- en entertainmentbedrijven maken wij speciale prijsafspraken na overleg *

Alle Sempertex ballonnen zijn ISO en TUV gecertificeerd.

R5000 / kleuren : 009 Pink, 012 Fuchsia, 015 Rood, 020 Geel, 028 Jade, 040 Blauw, 041 Konings blauw, 050 Lila en 061 Oranje / 5 inch / 12 cm.

705000
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in