Fun Schort Cow Girl

459009

Origineel Fun schort Cow girl.

€ 9,95
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Fun Schort Cow Girl

Met dit originele Fun schort Cow girl, maak je vast iemand blij. Aan welke dame denk jij bij het zien van deze print met cowgirl outfit ? Geef dit praktische maar ook ook zeer geinige schort met een knipoog aan jouw keukenprinsesje. Ook geweldig om voor te doen bij de barbecue. Dit schort is ook verkrijgbaar in een mannenuitvoering zodat de gastheer en vrouw zich samen bij de BBQ van hun beste kant kunnen laten zien. Geen barbeque zal meer hetzelfde zijn.

Materiaal : 100 % polyester  /  machinewas tot 40 graden , niet geschikt voor een droger

Ondanks onze uiterste inspanning om het aanbod actueel te houden , kan het zijn dat i.v.m. seizoensdrukte of directe verkoop in onze winkel , op het moment van bestellen de gewenste print niet (meer) beschikbaar is. Wij zijn ook afhankelijk van het aanbod en voorraad van onze groothandels.

Het is voor ons niet mogelijk om alle beschikbare kleding via deze webshop te presenteren. In onze winkel in Heino beschikken wij over een afdeling vol feestkleding. Graag nodigen wij je hier uit om te kijken en te passen. Wellicht kun je je kleding hier completeren met de diverse beschikbare accessoires om je outfit helemaal compleet te maken

459009
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default
Kopen maat :
M,L,XL

Specifieke referenties