Karaoke Soundbox

Karaoke Soundbox

Dit is een geweldig leuke mobiele Karaoke machine om van elk feest een bijzonder feest te maken. Hiermee zit de stemming er snel in.

Huren?
€ 40,00
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Karaoke Soundbox

Dit is een geweldig leuke mobiele Karaoke machine om van elk feest een bijzonder feest te maken. Hiermee zit de stemming er snel in. Iedereen zingt mee met de tekst op het beeldscherm en via de microfoon laat je overal jouw zangtalent horen , eventueel met de ingebouwde echo. Rondom de grote speakers zit op de muziek mee knipperende verlichting voor een extra bijzonder effect. Super leuk, origineel en de tijd vliegt voorbij op je verjaardagsfeest, familiedag, bruiloft, buurt- of personeelsfeest. Geschikt voor kleine tot middelgrote feesten, in te zetten in de woonkamer, feestzaaltje, kantine of buiten onder de partytent of in de feesttent. Geen stroom aanwezig ? Geen probleem, de mobiele soundbox heeft een ingebouwde accu en werkt dus ook zonder stroom !  Zo heb je echt overal een knalfeest … Voor het afspelen van je CD’s, DVD’s, USB enz. enz. Gebruik de DVD-Karaoke-mogelijkheid voor nog meer lol en plezier onder je gasten. Een korte toespraak ? Pak de bijgeleverde de microfoon en je stem komt luid en duidelijk over bij de gasten. Even naar een andere hoek van de zaal ? Geen probleem. Onze Soundbox heeft wieltjes en een uittrekbare beugel. Je hoeft hem niet te tillen, rol gewoon het apparaat naar de volgende groep feestvierders. De huurprijs is inclusief minimaal 10 karaoke-Dvd’s voor een gegarandeerd super-feest !

Voor dit item geldt de actie : een gratis kado-bon van € 5,00 , vrij te besteden in onze winkel of webshop !

  • de prijzen zijn inclusief BTW en exclusief transportkosten *
  • transportkosten in Heino : € 12,50 voor het bezorgen en € 12,50 voor het terughalen.  Buiten Heino rekenen wij € 0,30 per extra gereden km.

je mag de materialen natuurlijk ook zelf halen en terugbrengen in Heino.

1 dag =  ’s morgens halen , ’s avonds terugbrengen (op dezelfde datum)

2 dagen = dag 1 halen , in de loop van dag 2 terugbrengen

3 dagen = dag 1 halen , in de loop van dag 3 terugbrengen

4 dagen = dag 1 halen , in de loop van dag 4 terugbrengen

5 dagen = dag 1 halen , in de loop van dag 5 terugbrengen

6 dagen = dag 1 halen , in de loop van dag 6 terugbrengen

7 dagen = dag 1 halen , in de loop van dag 7 terugbrengen

Karaoke Soundbox
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties