Grimas Vingerspons

399538GR

Een Grimas vingersponsje, ideaal voor water make-up.

€ 1,00
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Grimas Vingerspons

Een Grimas Vingerspons wordt gebruikt voor het aanbrengen van schmink. Grimas Vingersponsjes zijn vingerhoedjes met daarbovenop een sponsje. Ze worden met name gebruikt voor het aanbrengen van Grimas liquid make-up of water make-up, omdat ze ideaal zijn voor het tamponeren van make-up op grimeersjablonen. Met de vingerspons kan de make-up namelijk heel precies worden aangebracht en is het ook goed mogelijk om verschillende kleuren facepaint binnen het zelfde sjabloon te gebruiken.

Het kan ook worden gebruikt voor het maken van grote stippen. De vingerspons werkt bovendien erg hygiënisch, want voorafgaand aan het grimeren van de volgende persoonskan de vingerspons snel en gemakkelijk worden verwisseld.

Werkwijze: plaats de vingerspons op de vinger en maak het topje indien nodig iets vochtig. Neem de make-up vervolgens op met het sponsje en tamponeer met het sponsje op het sjabloon / de huid.

Reiniging: Spoel de vingerspons na gebruik uit met lauwwarm water en zeep of shampoo om de make-up te verwijderen. Verwijder een eventuele kleurzweem met Cleansing Lotion. Gebruik tenslotte een beetje Hygienic Gel voor een extra hygiënische reiniging. Laat de vingerspons goed drogen na het reinigen.

Levering: per stuk

Productinformatie: grimas vingerspons 

399538GR
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties