• Nieuw

Grimas Latex Neus 117

481015

Een geweldige professionele Grimas Latex Neus 117 voor de heks.

€ 13,00
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Grimas Latex neus 117

Een geweldig realistische Grimas Latex Neus 117 voor de heks, inclusief pukkel, met de hand gemaakt. Ze worden gebruikt voor theater, carnaval, film en televisie. Bij juist gebruik kunnen de latex protheses meerdere malen worden gebruikt.

Werkwijze: plaats de neus op de huid om te kijken waar hij goed aansluit en straks gelijmd kan worden. Lees voor de juiste kleurafwerking de uitgebreide productinformatie in onderstaande link. Stop wat watten in de neus om deze in vorm te houden en voor opname van transpiratievocht. Breng wat Grimas Mastix Extra aan op de geschubde rand en laat dit 15 seconden drogen. Hierna breng je hem aan op de huid. Gebruik een puntkam om de randen goed aan te drukken. Lees weer de onderstaande productinformatie voor het perfect afwerken van de randen.

Verwijderen: maak met een wattenstaafje dat gedrenkt is in Grimas Mastix Remover, de plakrand los. De lijm- en make-up resten van de latex prothese verwijderen met Mastix remover. Masseer de huid in met Grimas Multi Remover Pure of Cleansing Cream, afnemen met een tissue. De huid nareinigen met Grimas Cleansing Lotion.

De latex prothese nareinigen met water en zeep en na het drogen inpoederen met Grimas Transparent Powder. In het donker bewaren.

Modelnummer: 117 (heksenneus)

Productinformatie: grimas latex protheses 

481015
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties