Organic Ballonnen decoratie

Organic Ballonnen decoratie

Een exclusieve Organic Ballonnen decoratie voor elke gelegenheid.

€ 26,95
(incl. btw)
deze decoratie nooit bestellen via de site, altijd eerst bellen voor informatie

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Organic Ballonnen decoratie

Wij maken een exclusieve Organic Ballonnen decoratie voor elke gelegenheid “op maat”. Deze bijzondere ballonslinger wordt samengesteld uit een speelse mix van diverse kleuren en maten ballonnen, waardoor er van jouw unieke balloncreatie geen 2e bestaat. Op de foto’s zie je enkele voorbeelden van opdrachten die wij mochten maken voor diverse opdrachtgevers uit het hele land. Samen bespreken wij de wensen en mogelijkheden om tot de ideale decoratie te komen voor jouw feest ! Denk hierbij aan exclusieve versiering voor jouw babyshower, huwelijk, winkelopening, verjaardag of jubileum. De ballonslinger is gemaakt van biologisch afbreekbare latex ballonnen van het A-merk Sempertex. Je kunt deze ballonslinger ook nog eens completeren met folie balloncijfers of ballontrossen voor een overweldigend totaalresultaat.

Let op, de genoemde prijs is de prijs per meter ballondecoratie !

Kwaliteit, zorg voor het produkt, professionele apparatuur, creativiteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat wij jou een perfect resultaat voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden. Vraag vooral naar onze creativiteit, bijna niets is onmogelijk.

De prijs per strekkende meter is  € 26,95

Dit betreft individueel maatwerk en wij adviseren je om jouw wensen tijdig kenbaar te maken i.v.m. de voorraad van de juiste kleuren en maten maar ook voor de benodigde tijd om deze creatie te kunnen maken. Ondanks onze ruime voorraad ballonnen in veel kleuren en maten willen we bij deze opdracht geen enkel risico lopen en is deze optie enkel na telefonisch overleg of in onze winkel te bestellen.

Tarieven inclusief BTW in 2023:

  • Transport binnen Heino: € 15,00. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per extra gereden km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Als extra service bezorgen wij ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

 

Organic Ballonnen decoratie
Nieuw product

Datasheet

Uitvoering kiezen :
3 ballonnen standaard,3 ballonnen metallic,4 ballonnen standaard,4 ballonnen metallic,6 ballonnen standaard,6 ballonnen metallic
slide_template
default

Specifieke referenties