Ballonnenslinger (per meter)

Ballonnenslinger
€ 13,75
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Ballonnenslinger . Wij maken voor elke gelegenheid een bijzondere ballonnenslinger “op maat” In de foto’s op deze pagina zie je voorbeelden van opdrachten die wij mochten maken voor diverse opdrachtgevers uit het hele land. Samen bespreken wij de wensen en mogelijkheden om tot de ideale decoratie te komen voor jouw feest ! Kwaliteit , zorg voor het produkt , professionele apparatuur , creativiteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat wij jou een perfect produkt voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden. Vraag vooral naar onze voorbeelden , bijna niets is onmogelijk Wij leveren een ballonnen slinger geheel naar wens in diverse kleuren en variatie in maten De prijs per strekkende meter met standaard gekleurde ballonnen  €  13,75 De prijs per strekkende meter met luxe metallic gekleurde ballonnen  €  14,50   Dit betreft individueel maatwerk en wij adviseren je wensen tijdig kenbaar te maken i.v.m. de voorraad van de juiste kleuren en de benodigde tijd om dit te maken.

  • deze optie is enkel in onze winkel in Heino af te halen , of in de regio Heino / Zwolle tegen bezorgkosten te leveren.
  • bezorgkosten in Heino en Zwolle : € 7,50 . Buiten Heino en Zwolle rekenen wij € 0,25 per extra gereden km.

 

Ballonnenslinger
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default
Uitvoering kiezen :
3 ballonnen standaard,3 ballonnen metallic,4 ballonnen standaard,4 ballonnen metallic,6 ballonnen standaard,6 ballonnen metallic

Specifieke referenties