Ballonnen slinger

Ballonnen slinger

Een Ballonnen slinger decoratie voor elke gelegenheid.

€ 16,95
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Ballonnen slinger

Wij maken een Ballonnen slinger voor elke gelegenheid “op maat”. Deze basis ballonslinger wordt samengesteld uit een mix van diverse kleuren, speciaal naar jouw wens. Op de foto’s zie je enkele voorbeelden van opdrachten die wij mochten maken voor diverse opdrachtgevers uit het hele land. Samen bespreken wij de mogelijkheden om tot de ideale decoratie te komen voor jouw feest ! Denk hierbij aan exclusieve versiering voor een winkelopening, verjaardag of jubileum. De ballonslinger is gemaakt van biologisch afbreekbare latex ballonnen van het A-merk Sempertex. Je kunt deze ballonslinger ook nog eens completeren met folie balloncijfers of ballontrossen voor een overweldigend totaalresultaat.

Let op, de genoemde prijs is de prijs per meter ballondecoratie !

Kwaliteit, zorg voor het produkt, professionele apparatuur, creativiteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat wij jou een perfect resultaat voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden. 

De prijs per strekkende meter is  € 16,95

Dit betreft individueel maatwerk en wij adviseren je om jouw wensen tijdig kenbaar te maken i.v.m. de voorraad van de juiste kleuren maar ook voor de benodigde tijd om deze creatie te kunnen maken. Ondanks onze ruime voorraad ballonnen in veel kleuren willen we bij deze opdracht geen enkel risico lopen en is deze optie enkel na telefonisch overleg of in onze winkel te bestellen.

  • bezorgkosten in Heino : € 15,00 . Buiten Heino rekenen wij € 0,25 per extra gereden km. (heen en terug)

 

Ballonnen slinger
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default
Uitvoering kiezen :
3 ballonnen standaard,3 ballonnen metallic,4 ballonnen standaard,4 ballonnen metallic,6 ballonnen standaard,6 ballonnen metallic

Specifieke referenties