Ballon Trossen met lucht

Ballon Trossen met lucht

Exclusieve Ballon Trossen, gevuld met lucht.

€ 4,00
(incl. btw)
Informatie opvragen

Ballon Trossen met lucht

Zeer fraaie Ballon Trossen met lucht gevuld. Dit maakt echt indruk wanneer je deze op diverse plekken tegen het plafond, aan de muur, aan de gevel of feestboog plaatst. De hele tuin of feestzaal krijgt een bijzondere uitstraling wanneer je de trossen ophangt als decoratie bij een bruiloft of willekeurig ander feest. Wanneer je ze buiten wilt gebruiken, moet je wel rekening houden met de weersomstandigheden. Door direct zonlicht knappen de ballonen snel. Er zijn diverse mogelijkheden in aantal ballonnen en kleuren, alles naar eigen wens. Je kunt kiezen uit alle gekleurde ballonnen (30 cm) die we in ons assortiment hebben. Kijk voor het kleurenoverzicht in ballonnen-30-cm

Wij hebben als prijsvoorbeeld enkel de standaard uitvoering genoemd, inclusief het opblazen en een ophanglintje. In overleg zijn (bijna) alle varianten mogelijk, zoals b.v. "een ballon binnen in een andere ballon" of een combinatie met andere afmetingen. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.

Dit betreft individueel maatwerk en wij adviseren je om je wensen tijdig kenbaar te maken i.v.m. de voorraad van de juiste kleuren en de benodigde tijd om dit te maken.

Tarieven inclusief BTW in 2024:

  • Transport binnen Heino: € 15,00. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per extra gereden km.(heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Als extra service bezorgen wij ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

Je mag de ballondecoratie natuurlijk ook zelf ophalen in Heino, zorg dan wel voor tijdige bestelling en geschikt vervoer.

 

Ballon Trossen met lucht
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties