Ballon Trossen met helium

Ballon Trossen met helium

Exclusieve Trossen met Helium gevulde, zwevende ballonnen. Let op:de prijs van een tros heliumballonnen is afhankelijk van het aantal ballonnen per tros. Zie onderstaande informatie.

Trossen Heliumballonnen bestellen

Trossen Heliumballonnen bestellen

€ 9,50
(incl. btw)
Informatie opvragen

Ballon Trossen met helium

Zeer fraaie Ballon Trossen met Helium gevuld. Dit maakt echt indruk wanneer je deze op tafel of op de vloer plaatst. De hele tuin of feestzaal krijgt een bijzondere uitstraling wanneer je de trossen neerzet als decoratie bij een bruiloft of willekeurig ander feest. Wanneer je ze buiten wilt gebruiken, moet je wel rekening houden met de weersomstandigheden. Door zonlicht knappen de ballonnen, terwijl wind en regen storende factoren zijn voor het zweefeffect. Er zijn diverse mogelijkheden in aantal ballonnen en kleuren, alles naar eigen wens. Je kunt kiezen uit alle gekleurde ballonnen (30 cm) die we in ons assortiment hebben. Kijk voor het kleurenoverzicht in ballonnen-30-cm

Wij hebben als prijsvoorbeeld enkel de uitvoering genoemd van 3 ballonnen, inclusief de prijs van de gebruikte helium en een lintje, exclusief gewichtje. In overleg zijn (bijna) alle varianten mogelijk, zoals b.v. "een ballon binnen in een andere ballon" of een combinatie met een folieballon. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.

Ons advies is om de ballonnen te bestellen op de dag dat ze gebruikt worden i.v.m. de zweefduur. Wil je ze later gebruiken? Geef dit dan door bij de bestelling, zodat wij de ballonnen kunnen behandelen met een gel om ze langer te laten zweven.

Dit betreft individueel maatwerk en wij adviseren je om je wensen tijdig kenbaar te maken i.v.m. de voorraad van de juiste kleuren en de benodigde tijd om dit te maken.

Tarieven inclusief BTW in 2023:

Prijs per tros ballonnen  (helium)  incl. lint
  30 cm. ballonnen met gewichtje
3 stuks  (30cm) 9,50 11,45
4 stuks  (30cm) 12,50 14,45
5 stuks (30cm) 15,50 17,45
6 stuks  (30cm) 18,50 20,45
  • Transport binnen Heino: € 15,00. Buiten Heino rekenen wij € 0,35 per km. extra (heen en terug), tot een maximum van 25 km. rondom Heino. Bij afstanden van meer dan 25 km. bespreken wij graag de mogelijkheden en tarieven.
  • Als extra service bezorgen we ook op zondag, dit kost 10,00 meer.

Je mag de ballondecoratie natuurlijk ook zelf ophalen in Heino, zorg dan wel voor tijdige bestelling en geschikt vervoer.

Trossen Heliumballonnen bestellen

Trossen Heliumballonnen bestellen

Ballon Trossen met helium
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties