Lederhose Johann Bruin

455005

Populaire Lederhose Johann Bruin.

Kopen maat :
€ 27,95
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Lederhose Johann Bruin

Wie wil er niet gezien worden in deze populaire Lederhose Johann Bruin? Met deze herkenbare Tiroler lederhose maak jij de blits tijdens het Oktoberfest of Tirolerfeest. Dit model is leverbaar in meerdere kleuren en maten. Leuk tot in detail afgewerkt voor een betaalbare prijs. Wanneer je lang en dun bent, adviseren wij een maat groter te bestellen dan normaal.

Materiaal : 100% polyester

Ondanks onze uiterste inspanning om het aanbod actueel te houden, kan het zijn dat i.v.m. seizoensdrukte of directe verkoop in onze winkel, op het moment van bestellen de gewenste maat niet (meer) beschikbaar is. Wij zijn ook afhankelijk van het aanbod en voorraad van onze groothandels.

Het is voor ons niet mogelijk om alle beschikbare kleding via deze webshop te presenteren. In onze winkel in Heino beschikken wij over een afdeling vol feestkleding, waaronder veel Oktober- / Tirolerfeest collectie. Graag nodigen wij je hier uit om te kijken en te passen. Wellicht kun je je kleding hier completeren met de diverse beschikbare accessoires om je outfit helemaal compleet te maken

455005
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties

ean13
8718924790090