Blouse Deluxe Groen Wit

455107 Blouse Deluxe Groen Wit

Leuke Tiroler Blouse Deluxe groen wit.

Kopen maat :
€ 24,95
(incl. btw)

 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Blouse Deluxe Groen Wit

Met deze herkenbare Blouse Deluxe groen wit, maak jij de blits tijdens het Oktoberfest of Tirolerfeest. Een herkenbaar Trachtenhemd om te dragen tijdens het oktoberfeest of thema party. Dit populaire geruite model Putzbrunn is leverbaar in meerdere kleuren en maten. Leuk design met groen - witte blokjes voor een betaalbare prijs. Combineer het overhemd met onze lederhosen en sokken, een hoedje erbij en daarmee ben je helemaal klaar voor jouw feest.

Materiaal : 65% katoen / 35% polyester

Ondanks onze uiterste inspanning om het aanbod actueel te houden , kan het zijn dat i.v.m. seizoensdrukte of directe verkoop in onze winkel, op het moment van bestellen de gewenste maat niet (meer) beschikbaar is. Wij zijn ook afhankelijk van het aanbod en voorraad van onze groothandels. Wij nemen dan z.s.m. contact op voor een alternatief of crediteren je betaling per omgaande.

Het is voor ons niet mogelijk om alle beschikbare kleding via deze webshop te presenteren. In onze winkel in Heino beschikken wij over een afdeling vol feestkleding, waaronder veel Oktober- / Tirolerfeest collectie. Graag nodigen wij je hier uit om te kijken en te passen. Wellicht kun je je kleding hier completeren met de diverse beschikbare accessoires om je outfit helemaal compleet te maken

455107 Blouse Deluxe Groen Wit
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties