Bier T-shirt

455200

Leuk en origineel bier t-shirt.

€ 14,95
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Bier T-shirt

Met dit originele bier t-shirt maak je overal indruk. Wie wil dit nu niet ? De gele onderkant met bubbels en de witte schuimkraag aan de bovenkant maken dit tot een echt bijzonder T-shirt waarin je graag gezien wilt worden. Hiermee val je zeker op tijdens een concert of festival. Ook leuk om als groep in dezelfde opvallende outfit te verschijnen. 

Materiaal : 100% polyester

Leverbare maten : S / M / L / XL / XXL

Ondanks onze uiterste inspanning om het aanbod actueel te houden, kan het zijn dat door seizoensdrukte of verkoop in onze winkel, een bepaalde maat niet (meer) beschikbaar is. Wij zijn voor nabestellingen afhankelijk van het aanbod en voorraad van onze groothandels. Om teleurstelling te voorkomen, vragen we je altijd eerst te informeren naar de huidige voorraad per maat. Waar mogelijk, wordt deze dan direct voor jou gereserveerd.

Het is niet mogelijk om alle beschikbare kleding via deze webshop te presenteren. In onze winkel beschikken wij over een afdeling vol feestkleding. Wij nodigen je hier graag uit om alles te bekijken en te passen. Wellicht kun je je kleding hier completeren met diverse beschikbare accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. De feestwinkel in het centrum van Heino is centraal gelegen tussen Zwolle en Raalte (10 km.) en je kunt er gratis parkeren.

455200
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default
Kopen maat :
M,L,XL,XXL

Specifieke referenties