Huwelijk

In de rubriek huwelijk zie je leuke versiering, accessoires en kleine cadeautjes voor het bruidspaar. Denk hierbij aan slingers, ballonnen, schilden en decoratie voor het huwelijksfeest. Voor de bruid en bruidegom is er van alles te bekijken zodat ze aangenaam verrast zullen zijn. In de webshop van De Goede Keus zie je slingers en ballonnen, schilden, taartversiering en andere accessoires voor het nieuwe echtpaar. Verras het bruidspaar met iets leuks omdat jij ze hiermee iets origineels schenkt. Zelfs het bekende peper en zoutstel ontbreken niet waardoor jij niet met lege handen naar het feest hoeft. Het assortiment wordt met regelmaat vernieuwd zodat het altijd leuk blijft om deze rubriek te bekijken.

Actieve filters

Voor het bepalen van de sfeer op jullie bruiloft is de versiering een belangrijke factor, maar wat is er allemaal mogelijk? In dit blog geven we je een aantal ideeën voor de versiering.

Versiering trouwen; zorg dat het één geheel wordt

Bij de decoratie van je bruiloft is het allereerst belangrijk dat je ervoor zorgt dat alles in dezelfde stijl is. Zit er roze in je bruidsboeket? Laat deze kleur dan ook terugkomen in de trouwversiering. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan roze details in het servies, roze strikken om de stoelen of roze pompons of ballonnen aan het plafond. Het organiseren van de versiering voor je trouwen begint met het opdoen van inspiratie. Wat zou jij graag willen op je bruiloft en wat past bij jullie stijl? Koop wat trouwmagazines of zoek op Pinterest naar leuke ideeën voor de decoratie van jullie bruiloft. Heb je een idee van wat je zou willen? Maak dan een moodboard door ouderwets plaatjes te knippen uit de trouwmagazines en dit op een groot bord te plakken. Of maak een mapje aan op Pinterest en bewaar daar al je ideeën.

Hou rekening met jullie trouwlocatie

Voordat je begint met de versiering van je bruiloft, denk dan goed na over wat past bij jullie trouwlocatie. Wat zijn de mogelijkheden? Hou de sfeer en de stijl die je wilt in gedachten. Misschien is het mogelijk om de stoelen te versieren met een lintje? En wat dacht je van de tafeldecoratie? Welke hoekjes op jullie trouwlocatie kunnen wel wat extra versiering gebruiken? Ook een leuk idee; versiering trouwen met een thema. Zo blijf je makkelijk op één lijn qua decoratie en het maakt je bruiloft uniek. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende thema’s: · Seizoenen · Kleur · Vintage · Internationaal · Glitter & glamour · Feestdag En zo zijn er nog veel meer thema’s te verzinnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heel persoonlijk thema? Delen jullie dezelfde hobby of sport? Dan zou dit verwerkt kunnen worden in het thema van jullie bruiloft. Als je een idee hebt wat voor versiering trouwen je wilt, dan kun je na gaan denken over de materialen en producten.

Maak gebruik van ballonnen

Wil je jouw bruiloft een feestelijke uitstraling geven? Dan zijn ballonnen de perfecte oplossing. Met ballonnen kun je een hele hippe of juist hele chique uitstraling creëren op je bruiloft. Wil je een hippe en vrolijke sfeer? Kies dan voor gekleurde ballonnen, die passen bij de stijl of het thema van jullie bruiloft. Voel je juist meer voor een klassieke stijl? Maak dan gebruik van ballonnen in de kleuren wit, goud of zilver. Dit geeft de trouwlocatie direct een chique uitstraling.

Pompons

Pompons kun je vinden in alle kleuren van de regenboog, groot en klein, en gemaakt van verschillende materialen, zoals katoen, papier, stof of wol. Je kunt ze bijvoorbeeld boven de desserttafel ophangen.

Bloemen

Bloemen geven een geweldige sfeer aan een trouwlocatie. Wat is immers een bruiloft zonder bloemen? Je kunt met bloemen alle kanten op en ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en kleuren, dus er zijn altijd bloemen te vinden die perfect passen bij jullie thema. Zo zou je bijvoorbeeld kleine veldboeketjes op de tafels kunnen zetten, maar je zou ook kunnen kiezen voor exclusieve centerpieces. Het is maar net wat jij mooi vindt.

versiering trouwerij

Versiering trouwen; bepaal de sfeer met lichtjes

Wat is er romantischer dan een sterrenhemel van lichtjes? Je trouwlocatie versieren met lichtjes is een combinatie van decoratie en functionaliteit. Lichtjes creëren een gezellige sfeer en je hebt vaak niet eens meer andere decoratie nodig. Wil je een wat speelser effect? Wat dacht je van glazen flesjes, potjes of kaarshouders? Je kunt ze ophangen of neerzetten met een kaarsje of lichtje erin. Zorg er wel voor dat je het op een veilige plek zet, dit om ongelukken te voorkomen. Ook lampionnen van rijstpapier zijn tegenwoordig erg populair qua verlichting op een trouwerij. Je kunt ze krijgen in verschillende kleuren, maar ook in klassiek wit. Als je meerdere lampionnen naast elkaar hangt, dan geeft dit een heel mooi effect.

Maak gebruik van lintjes

Lintjes zijn het mooist als ze in grote hoeveelheden worden gebruikt. Laat ze dus echt opvallen. Als je gebruik maakt van lintjes dan krijg je gelijk een feestelijke sfeer, heel toepasselijk dus voor een bruiloft.

Versiering trouwen bij Feestwinkel De Goede Keus

Feestwinkel De Goede Keus is een familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van feestartikelen. Het assortiment bestaat uit artikelen voor geboorte, huwelijk, verjaardagen, gender reveal party’s en nog veel meer. Onze specialiteit is ballondecoratie. We leveren de mooiste pilaren, bogen en gevulde cadeau-ballonnen. Perfect voor jullie bruiloft dus! Ben je op zoek naar versiering trouwen? Kijk dan eens rustig rond in ons online assortiment of kom langs in één van onze winkels.