Meisje geboren

Een meisje geboren? Of zoek je versiering voor een Babyshower of Gender reveal party? In deze rubriek vind je echt van alles zodat je bekend kunt maken dat er een meisje komt of is geboren. Van roze ballon tot roze slingers waardoor deze geboorte zal niemand ontgaan. Leuke schilden en andere versiering kleuren de omgeving meisjes roze omdat jij trots bent dat jouw girl is geboren. Kijk in deze rubriek voor de leukste versiering omdat de geboorte van jouw dochter gewoon gezien moet worden. Zowel voor buitenversiering als binnenversiering hebben wij hier een geweldig aanbod.

Cadeaus meisje geboren

Ook kleine cadeautjes voor bij voorbeeld het kraambezoek of kraampakket tref je hier aan. Opa of oma geworden? Verras de ouders of je kleindochter met iets leuks uit onze webshop.

Actieve filters

Eén van de mooiste gebeurtenissen in je leven is toch wel de geboorte van je kindje. In de meeste gevallen wordt dit dan ook groots gevierd. Hoe kun je de geboorte van je baby nu beter vieren dan met passende geboorte versiering? Met een geboorte versiering laat je aan iedereen zien dat er een jongetje of meisje geboren is in het gezin. Eén van de meest bekende geboorteversieringen is nog steeds de ooievaar in de tuin of voor het raam. Maar wist je dat er nog veel meer manieren zijn om de geboorte van je kindje kenbaar te maken? In dit blog geven we je 5 leuke ideeën voor geboorte versiering.

Verschillende soorten geboorteversiering

Geboorteversiering gebruik je niet alleen als er een kindje geboren is. Ook gender reveal party’s en baby showers maak je spectaculair met geboorte versiering. Denk dan bijvoorbeeld aan leuke slingers, ballonnen, bordjes en bekers en vlaggetjes.

De geboorte van een dochter

Het is al jaren gebruikelijk om het huis te versieren in de kleur roze als er een meisje geboren is, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Je kunt ook kiezen voor neutrale kleuren, of jouw persoonlijke lievelingskleur. Tegenwoordig wordt er bij de geboorte van een meisje ook vaak gekozen voor de kleur rose goud. Deze kleur is perfect te combineren met wit en is een goede uitkomst als je niet houdt van de kleur roze of een wat minder traditionele kleur wilt voor de geboorte van je dochter. Of wat dacht je van ballonnen in de kleur mat pink? Het is roze, maar dan net even anders. Naast de standaard geboorte versieringen zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de geboorte van je zoontje of dochtertje kenbaar te maken.

geboorte versieringen

5 leuke ideeën om de geboorte van je kind kenbaar te maken

Een geboortesticker op het raam

Een leuke manier om de geboorte van jullie kindje kenbaar te maken aan de buitenwereld is door een geboortesticker op het raam te plakken. Geboortestickers kun je vinden in alle soorten en maten, dus er is altijd wel een sticker die bij je past. Het is ook nog eens mogelijk om een geboortesticker helemaal af te stemmen op de afmetingen van het raam. De stickers zijn zo gemaakt dat de kleuren ook in direct zonlicht mooi blijven. Leuk om te bewaren voor als je kindje wat ouder is!

Een geboortebord als geboorte versiering

Een geboortebord lijkt veel op een geboortesticker, maar is toch net even anders. Een geboortebord hang je namelijk, net als een sticker, op je raam. Wist je dat je een geboortebord kunt laten maken in dezelfde stijl als je geboortekaartje? Extra leuk als je alles in dezelfde stijl hebt toch? Het geboortebord is ook leuk om te bewaren en bijvoorbeeld later op te hangen in de kinderkamer als schilderij. Je kunt ook een geboortebord van hout in je tuin zetten. Wat je tegenwoordig vaak ziet zijn de zogenaamde wegwijzerborden als er een kindje geboren is. Je kunt op dit bord, naast de naam van het kindje, ook de geboortedatum en het gewicht vermelden.

Een geboortevlag

Heb je weleens gehoord van een geboortevlag als geboorteversiering? Nu kun je als je kindje geboren is letterlijk de vlag uithangen. Geboortevlaggen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

De goede oude ooievaar

Wie kent ‘m niet? De ooievaar is al jarenlang dé geboorte versiering als er een kindje geboren is. Je kunt een ooievaar op het raam plakken, maar ook een grote ooievaar in de tuin zetten.

Geboorte versiering bij Feestwinkel De Goede Keus

Feestwinkel De Goede Keus is een familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van feestartikelen. Het assortiment bestaat uit artikelen voor geboorte, huwelijk, verjaardagen, gender reveal party’s en nog veel meer. Onze specialiteit is ballondecoratie. We leveren de mooiste pilaren, bogen en gevulde cadeau-ballonnen. Ben je op zoek naar versiering voor de geboorte van je kindje? Kijk dan eens rustig rond in ons online assortiment of kom langs in één van onze winkels.