Jas Flower Power dames

457310

Een schitterende Flower Power jas voor dames met een leuk motief.

€ 49,95
(incl. btw)
Niet op voorraad


 

Gratis verzending vanaf €35,00

 

Snelle levering

Jas Flower Power dames

Schitterende Jas Flower Power dames met leuk motief. Een geweldige dames jas in vrolijke kleuren. De Flower Power jas is fraai afgewerkt met epoulletten en franjes. Hiermee ben jij zeker opvallend zodra je verschijnt op het feest. De disco jas is zeer geschikt voor de Carnaval, het jaren 70 / 80 feest en Foute Party. Jij maakt altijd een verpletterende opkomst. Nog een leuk rokje of broek erbij uitzoeken en daarmee ben jij klaar voor het feest.

Product informatie : 100% polyester

Leverbare maten : 36 / 38 / 40 / 42 / 44 / 46 bel of mail ons voor de beschikbare maten

Zoek je meer leuke Carnavals kleren, kijk dan in de rubriek carnavals kleding Ondanks onze uiterste inspanning om het aanbod actueel te houden, kan het zijn dat door seizoensdrukte of verkoop in onze winkel, een bepaalde maat niet (meer) beschikbaar is. Wij zijn voor nabestellingen afhankelijk van het aanbod en voorraad van onze groothandels. Om teleurstelling te voorkomen, bieden wij deze kleding daarom niet via de webshop ter verkoop aan, maar is deze enkel in onze winkel in Heino te zien en te passen.

Het is niet mogelijk om alle beschikbare kleding via deze webshop te presenteren. In onze winkel beschikken wij over een afdeling vol feestkleding. Wij nodigen je hier graag uit om alles te bekijken en te passen. Wellicht kun je je kleding hier completeren met diverse beschikbare accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. De feestwinkel in het centrum van Heino is centraal gelegen tussen Zwolle en Raalte (10 km.) en je kunt er gratis parkeren.  

457310
Nieuw product

Datasheet

slide_template
default

Specifieke referenties