Thema ballonnen

Onder thema ballonnen verstaan wij het aanbod van ballonnen met een aanduiding. Denk aan leeftijden, themafeesten, geboortes, hobbys en alle andere wensen die je iemand wilt laten weten. De origineelste ballonnen vind je bij Feestwinkel De Goede Keus. Een ruim aanbod in thema's zodat jouw voorkeur door ons leverbaar is. Deze ballonnen worden vaak als cadeau gegeven aan iemand die iets speciaals verdient.

Actieve filters

Feestballonnen, ze bestaan in allerlei maten, kleuren en vormen. Maar welke ballon moet je nu kiezen voor jouw feestelijke gelegenheid? Wij begrijpen dat je door het enorme aanbod moeite kan hebben om de juiste ballonnen te kiezen. Speciaal voor jou hebben wij dit blog geschreven. We beschrijven welke ballonnen goed passen bij een bepaalde gelegenheid en je kunt lezen hoe en waar je deze kunt kopen.

Ballonen horen al jarenlang op elke feestelijke gelegenheid. Vooral tijdens de verjaardagen van kinderen worden er veel ballonnen opgehangen. Vroeger ging het dan om standaard ballonnen die in enkele primaire kleuren te krijgen waren. Tegenwoordig bestaat er een enorme keus aan verschillende ballonnen. Gewone ballonnen, folieballonnen, ballonnen in een speciaal thema; voor ieder feest bestaat een passende ballon. 

Ballonnen voor een verjaardag

Geen verjaardagsfeestje zonder ballonnen, toch? Van ballonnen wordt je vrolijk, bovendien: Welk kind houdt er nu niet van om met ballonnen te spelen? Gelukkig hoef je geen kind te zijn om ballonnen op je verjaardag te hebben. Tegenwoordig bestaan er enorm veel soorten ballonnen in verschillende vormen en kleuren. Je zou zelfs de keus voor de ballonnen kunnen laten afhangen van je interieur. Een mooie versiering op je muur van zwarte, roze of gouden ballonnen, dat staat toch prachtig? 

De volgende ballonnen passen het best bij een verjaardag:

Cijferballonnen

Er moet natuurlijk duidelijk gemaakt worden hoe oud de jarige geworden is. Dat kun je heel goed doen door middel van cijferballonnen. Alle cijfers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor je de combinatie kunt maken die je nodig hebt. Cijferballonnen zijn natuurlijk ook geschikt voor een jubileum. 

Modelleerballonnen

Organiseer je een kinderfeestje? Dan is het erg leuk om een set modelleerballonnen te kopen. Je weet wel, van die ballonnen waar clowns in een circus vormen van maken zoals bijvoorbeeld een hond. Heb je dit zelf nog nooit gedaan en weet je daarom niet hoe het moet? Bestel dan een set ballonnen met een instructieboekje

Ballonnen met verlichting

Wie houdt er nu niet van een tuinfeestje op een mooie zomeravond? Een ideale manier op je verjaardag op zo’n manier te vieren. Zorg voor gepaste muziek, voldoende drank dat koud staat, heerlijke hapjes en kleed de tuin mooi aan met fakkels en een lichtgevende ballonnenslinger. Deze is ook verkrijgbaar met gekleurde ballonnen. 

Ballonnen voor een feestdag

Als je gasten uit gaat nodigen voor een feest of een speciale feestdag zoals kerst of oud en nieuw, dan wil je logischerwijze ook dat je huis er feestelijk uitziet. De juiste sfeer kun je heel goed bereiken door mooie ballonnen op te hangen. Tegenwoordig bestaan er namelijk hele mooie en bijzondere ballonnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van confetti ballonnen? Ze staan niet alleen heel erg mooi in je huiskamer, je kunt ze laten knallen waardoor er confetti door de hele huiskamer vliegt. Een prachtig moment voor bijvoorbeeld het af tellen naar nieuwjaar.

Ook bubble-ballonnen horen hierbij! Dit zijn grote ronde feestballonnen die heel lang in de lucht blijven hangen. Je kunt deze bubble ballonnen in verschillende soorten krijgen, ook gevuld met gouden of zilveren confetti. 

Feestballonnen voor een speciale gelegenheid

Niet alleen verjaardag en feestdagen moeten gevierd worden, ook speciale gebeurtenissen als een bruiloft, geboorte of 50-jarig huwelijk vragen om een viering. Daar horen natuurlijk ook toepasselijke feestballonnen bij. Hier volgen enkele hele leuke voorbeelden:

Ballonnen voor een geboorte

Voor de geboorte van een kind bestaan hele leuke ballonnen. De it’s a boy of it’s a girl ballon mag niet ontbreken. Daarnaast is het erg leuk om op de muur het woord baby in ballonnen te bevestigen. 

Ballonnen voor een bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen of organiseer je een bruiloft? Daar horen ballonnen bij zoals Mr en Mrs ballonnen of  ballonnen met een hart en duiven natuurlijk allemaal in maagdelijk en smaakvol wit. 

Feestballon voor een 50-jarig huwelijk

Vier je een feest voor een stel dat 50 jaar getrouwd is? Dan is een mooie grote folieballon met grote cijfers 50 erg leuk om op te hangen. 

Feestballonnen bij feestwinkel De Goede Keus

In dit blog hebben we je enkele tips gegeven voor feestballonnen. Er bestaan nog veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een ballonnenboog, een pilaar van ballonnen of speciale decoraties. Bij feestwinkel De Goede Keus kun je alles vinden op gebied van versiering, dus ook feestballonnen. Op onze website kun je onder het kopje ballonnen en toebehoren alles vinden wat je nodig hebt. Op onze homepage vind je ook de link naar ballondecoraties. Je kunt alles via onze website kopen of huren. Wij verzenden gratis vanaf €35. Wil je ons aanbod eens in het echt komen bekijken? Kom dan bij ons langs in Heino, dat ligt zo’n 10 minuten van Zwolle. We zien je graag verschijnen!