Ballon Pearl zilver / Silver Sempertex 91

Ballon Pearl zilver / Silver Sempertex 91

7.50

Artikelnummer: 736481 Ballon Pearl zilver / Silver Sempertex 91 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ballon Pearl zilver / Silver Sempertex 91

Deze Ballon Pearl zilver / Silver Sempertex 91 is een enorm grote Zilveren ballon van 91 cm. / 36″. De kwalitatief sterke ballon heeft de meest gebruikte top ballonmaat van 90 centimeter en wordt gebruikt als versiering bij een huwelijk, bedrijfsopening, jubileum of overig feest. Wanneer je indruk wilt maken tijdens jouw feest of evenement, dan kies je voor dit formaat. Deze metallic, niet doorschijnende hoogglans met extra diepe glinstering is populair omdat dit een perfecte uitstraling geeft en zeker bewondering oplevert. De ballonnen zijn van 100% natuurlijke latex en hierdoor biologisch afbreekbaar.

De toepassing van deze enorme ballon is als enkele ballon op een standaard, ballonzuil of ballonpilaar of hangend aan een lint. Ook het verwerken in ballontrossen en andere decoraties gebeurt vaak. De laatste optie’s zijn leuk om met andere kleuren te combineren. Zie voor de overige kleuren de rubriek ballonnen 91 cm

De ballonnen zijn te vullen met lucht

Met lucht kan de ballon het bij de juiste omstandigheden wel meer dan een week volhouden. Dit resultaat is afhankelijk van omstandigheden. Direct zonlicht, hoge of lage temperaturen zorgen ervoor dat een ballon snel knapt, eerder leeg loopt of dof van kleur wordt. Vullen met helium is ook mogelijk maar vanwege de inhoud van deze ballon zal dit een aanzienlijke meerprijs geven.

* voor grootgebruikers / decoratie- en entertainmentbedrijven maken wij speciale prijsafspraken na overleg *

Alle Sempertex ballonnen zijn ISO en TUV gecertificeerd.

R36481 / kleur 481 Pearl Silver / Zilver / 36 inch / 91 cm.

art.nr. 736481