Ballon Metallic blauw / Blue Sempertex 12

Ballon Metallic blauw / Blue Sempertex 12

0.256.50

Wissen
Artikelnummer: 705540 Ballon metallic blauw / Blue Sempertex 12 Categorieën: ,

Beschrijving

Ballon Metallic blauw / Blue Sempertex 12

Deze Ballon Metallic blauw / Blue Sempertex 12 is een hoogglans Blauw ballonnetje van 12 cm. / 5″ met diepe glinstering. De kwalitatief sterke ballon heeft de maat van 12 centimeter en wordt gebruikt als versiering bij een huwelijk, bedrijfsopening, jubileum of overig feest. De niet doorschijnende extra glinsterende hoogglans is populair omdat dit een perfecte uitstraling geeft en zeker bewondering oplevert. De ballonnen zijn van 100% natuurlijke latex en hierdoor biologisch afbreekbaar.

De toepassing van deze ballon is als enkele ballon op een stokje, hangend aan een lint of zweven in de lucht met heliumvulling. Ook het verwerken in ballontrossen, in een grotere kadoballon, ballonpilaren of een ballonnenboog gebeurt vaak. De laatste optie’s zijn leuk om met andere kleuren te combineren. Zie voor de overige kleuren de rubriek ballonnen 12 cm

De ballonnen zijn te vullen met lucht of helium

Luchtvulling geeft een langer opgeblazen resultaat dan heliumvulling. Met lucht kan de ballon het bij de juiste omstandigheden wel meer dan een week volhouden. Met helium blijft dit type ballon ongeveer 5-8 uren zweven omdat de wand van de ballon de helium doorlaat. In beide gevallen is het resultaat afhankelijk van omstandigheden. Direct zonlicht, hoge of lage temperaturen zorgen ervoor dat een ballon snel knapt, eerder leeg loopt of dof van kleur wordt.

De ballonnen zijn extra voordelig bij grotere afname, zie onze staffelprijzen

* voor grootgebruikers / decoratie- en entertainmentbedrijven maken wij speciale prijsafspraken na overleg *

Alle Sempertex ballonnen zijn ISO en TUV gecertificeerd.

R5540 / kleur 540 Metallic Blue / Blauw / 5 inch / 12 cm.

art.nr. 705540

 

Extra informatie

Kopen :

per stuk, per 10 stuks, per 50 stuks